Csere

Nemzetközi eredmények az atlétika szakosztályban

2019. 06. 03.
Csere

Farkas Dárius közben Máltán szerzett ezüstérmet, Csere Gáspár a Mondsee Félmaratonon futott be az előkelő 4. helyen.

Molnár Valéria 26. a Gyalogló Európa Kupán, Farkas Dárius közben Máltán szerzett ezüstérmet, Csere Gáspár a Mondsee Félmaratonon futott be az előkelő 4. helyen.

A gyaloglók idei legnagyobb kontinentális versenyének, a Gyalogló Európa Kupának a litvániai Alytus adott otthont. Egyesületünkből Dr. Bíróné Molnár Valéria vívta ki a válogatottságot, végül 5:06:50-es idejével a 26. helyet szerezte meg a veszélyesen hosszú, 50 kilométeres távon!

Kedvenc maratonfutónk, Csere Gáspár ezúttal a Mondsee Félmaratonon állt rajthoz, ahol 70 perces idejével a kenyai futók mögött beérve a negyedik helyet szerezte meg a rendkívül technikás, dimbes-dombos pályán.

Kiváló hosszútávfutónk, Farkas Dárius ezzel közel egy időben, több mint másfél éves sérüléséből visszatérve Máltán kezdte meg az idei versenyszezont, ahol idei legjobbjával, 15:04-es időeredménnyel a második helyet szerezte meg.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech