Csere

Nemzetközi eredmények az atlétika szakosztályban

2019. 06. 03.
Csere

Farkas Dárius közben Máltán szerzett ezüstérmet, Csere Gáspár a Mondsee Félmaratonon futott be az előkelő 4. helyen.

Molnár Valéria 26. a Gyalogló Európa Kupán, Farkas Dárius közben Máltán szerzett ezüstérmet, Csere Gáspár a Mondsee Félmaratonon futott be az előkelő 4. helyen.

A gyaloglók idei legnagyobb kontinentális versenyének, a Gyalogló Európa Kupának a litvániai Alytus adott otthont. Egyesületünkből Dr. Bíróné Molnár Valéria vívta ki a válogatottságot, végül 5:06:50-es idejével a 26. helyet szerezte meg a veszélyesen hosszú, 50 kilométeres távon!

Kedvenc maratonfutónk, Csere Gáspár ezúttal a Mondsee Félmaratonon állt rajthoz, ahol 70 perces idejével a kenyai futók mögött beérve a negyedik helyet szerezte meg a rendkívül technikás, dimbes-dombos pályán.

Kiváló hosszútávfutónk, Farkas Dárius ezzel közel egy időben, több mint másfél éves sérüléséből visszatérve Máltán kezdte meg az idei versenyszezont, ahol idei legjobbjával, 15:04-es időeredménnyel a második helyet szerezte meg.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech