Mb1

Mozdulj velünk te is a "Mozogni Boldogság" Fitnesznapon!

2015. 10. 10.
Mb1

Hagyd magad mögött az őszi fáradtságot és a tornyosuló egyetemi feladatokat! Próbáld ki ingyenesen a hatféle aerobik óránk bármelyikét október 15-én délután a BEAC Sportcsarnokában!

Újra itt az ősz és közeleg a tél, egyre hűvösebb az idő és rövidülnek a nappalok. Elhavazódtál az egyetemi tennivalók közepette? Előzd meg az őszi/téli fáradtságot és töltődj fel a BEAC-cal!

Október 15-én, csütörtökön 17 órától a “Mozogni Boldogság!” Fitnesz Nap rendezvényünk keretein belül hatféle aerobik órát próbálhattok ki teljesen ingyenesen! A mozgásról és a jó hangulatról az ELTE Aerobik edzői gondoskodnak, de bemutatkozik az ELTE Modern Jazztánc és az ELTE Oriental Hastánccsoport is!

Az aerobikot elsősorban nők számára fejlesztették ki, de mára már férfiak is látogatják az edzéseket, így az erősebb nem képviselőinek sem kell félniük, hogy kinézik őket. A fő izomcsoportokat megmozgató, erőt és állóképességet növelő tréningeken a bemelegítést követően az egész testre kiterjedő, intenzív testmozgás a jellemző, aminek a célja a vérkeringés és az oxigénfelvétel fokozása.

Ennek jegyében minden ELTE-s mozogni vágyót szeretettel várnak a Bogdánfy utca 10/b szám alatt található csarnokban, ahol mindenki megtalálhatja a maga számára legszimpatikusabb mozgásformát.

Lássuk a részletes programbontást!

17.00- Közös bemelegítés az ELTE AEROBIK Edzőivel

17.10-17.40 Alakformáló

ELTE Jazztánc bemutató

17.45-18.25 Zsírégető

ELTE Hastánc bemutató

18.30-19.10 Dinamikus jóga

19.15-19.55 Gymstick óra

20.00-20.40 Kondi óra

20.45-21.25 Zumba

Fontos tudnivaló: az összes edzésre a BEAC Sportcsarnokában kerül sor.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech