Alumni

Megkezdődött a nevezés az V. Alumni Kupára!

2014. 11. 19.
Alumni

Az ELTE Alumni Alapítvány, az ELTE Sportiroda és a BEAC szervezésében a szokásos decemberi Alumni tornára hívjuk egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait!

Az ELTE Alumni Alapítvány, az ELTE Sportiroda és a BEAC szervezésében a szokásos decemberi Alumni tornára hívjuk egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait!

A torna célja: az egyetemi sportélet bemutatása, kapcsolatok kiépítése az egyetem és a volt hallgatók között, az ELTE alumni rendszer bemutatása. Meghívott csapatok: Jogász Bajnokság, Bölcsész Bajnokság és Lágymányosi Bajnokság valamint a régebbi egyetemi bajnokságok csapatai. Várjuk azon volt hallgatóinkat is, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal.

A kupa időpontja: 2014. december 13. (szombat) 18 órától

Helyszín: ELTE Bogdánfy úti sporttelep, sátorral fedett műfüves pályái (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/A)

Nevezés: 2014. december 1-ig, elektronikus formában a [email protected] címre elküldve.

Nevezési díj csapatonként 5000 Ft, amelyet az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges ELTE-s hallgatók tanulmányainak támogatására fordít.

Az első 16 csapat nevezését tudjuk elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhat.

Program, lebonyolítás: A csapatok 5+1-es felállásban játszanak. A nevezett csapatokat csoportokba osztjuk, a sorsolást a tornát megelőző héten minden csapat részére kiküldjük. A mérkőzéseket a BLSZ hivatalos játékvezetői vezetik. A mérkőzés két pályán, párhuzamosan zajlanak.

A csoportok első két helyezettje az egyenes kieséses szakaszba kvalifikálja magát. Az egyenes kiesés szakaszban a csoportmérkőzések során első helyezett csapatok a másik csoport második helyezettjével játszanak, ezt követően a vesztesek a harmadik helyért mérkőznek meg egymással, majd a győztesek vívják a döntőt.

Díjazás: 1. helyezett nyereménye: csapatvacsora a Trófea étteremben, korlátlan étel- és italfogyasztással.

1-3. helyezett kupát és pezsgőt, minden induló csapat oklevelet kap. Különdíjak: legjobb játékos, legjobb kapus.

Kapcsolat:
Fedasz Vivien
E-mail: [email protected]
Páli Nóra
E-mail: [email protected]
Simon Gábor
Tel.: 0630/7737286, e-mail: [email protected]

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech