3 2

Megkezdődött a nevezés a VI. Alumni Kupára!

2015. 11. 09.
3 2

Az ELTE Alumni Alapítvány, az ELTE Sportiroda és a BEAC szervezésében a szokásos decemberi Alumni tornára hívjuk egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait. Jelentkezéseiket december 4-ig várjuk!

Az ELTE Alumni Alapítvány, az ELTE Sportiroda és a BEAC a már szokásosnak mondható decemberi Alumni tornára hívja egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait a Bogdánfy úti sporttelep sátorral fedett műfüves pályáira. A 2015. december 18-án megrendezett torna célja az egyetemi sportélet bemutatása, kapcsolatok kiépítése az egyetem és a volt hallgatók között, valamint az ELTE Alumni rendszer bemutatása.

Meghívott csapatok: a Jogász Bajnokság, Bölcsész Bajnokság és Lágymányosi Bajnokság, a régebbi egyetemi bajnokságok csapatai, de várják azokat a volt hallgatókat is, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal. Az első 12 csapat nevezését tudják elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak.

Pálya

A kupa időpontja: 2015. december 18. 17 órától

Helyszín: ELTE Bogdánfy úti sporttelep, sátorral fedett műfüves pályái (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/A)

Nevezés: 2015. december 4-ig, elektronikus formában erre az e-mail címre elküldve.
Frissítés! A nevezési határidőt 2015. december 14-ig meghosszabbítottuk!

Nevezési díj: csapatonként 5000 Ft, amelyet az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges ELTE-s hallgatók tanulmányainak támogatására fordít.

Program lebonyolítása:
A csapatok 5+1-es felállásban játszanak. A nevezett csapatokat csoportokba osztjuk, a sorsolást a tornát megelőző héten minden csapat részére kiküldjük. A mérkőzéseket a BLSZ hivatalos játékvezetői vezetik. A mérkőzés két pályán, párhuzamosan zajlanak. A csoportok első két helyezettje az egyenes kieséses szakaszba kvalifikálja magát. Az egyenes kiesés szakaszban a csoportmérkőzések során első helyezett csapatok a másik csoport második helyezettjével játszanak. Ezt követően a vesztesek a harmadik helyért mérkőznek meg egymással, majd a győztesek vívják a döntőt.

Alumni

Díjazás: 1-3. csapat kupa, 1-3. csapat pezsgő, minden csapat oklevél, legjobb kapus, gólkirály

Kapcsolat:
Lengyel Barbara: [email protected]

Csatolmányok:
Alumni-kupa versenykiírás
Nevezési-lap
Játékszabályok

Az esemény a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech