Plakat 28x28 helyreállítva ver2 cmyk

Lépcsőzz együtt Kapás Bogival!

2016. 12. 14.
Plakat 28x28 helyreállítva ver2 cmyk

2016. december 19-én 11 órától az ELTE és a BEAC közös sport- és egészségnépszerűsítő kampánynyitó eseményt szervez Kapás Boglárkával, az ELTE Sport Arcával, az Újpesti Torna Egylet riói bronzérmes úszójával, az ELTE hallgatójával az ELTE PPK Kazinczy utcai épületében.

2016. december 19-én 11 órától az ELTE és a BEAC közös sport- és egészségnépszerűsítő kampánynyitó eseményt szervez Kapás Boglárkával, az ELTE Sport Arcával, az Újpesti Torna Egylet riói bronzérmes úszójával, az ELTE hallgatójával az ELTE PPK Kazinczy utcai épületében. Az eseményen egy közös lépcsőzésre is sor kerül, mellyel az egyetemi polgárok figyelmét szeretnék felhívni az egészséges és aktív életmódra.

Az ELTE Sportiroda és a BEAC külföldi minták alapján dolgozta ki az ELTE hét karán megjelenő, lépcsőzésre ösztönző liftmatrica és plakáttervet az „Egészséges életmód az ELTE-n!” kampány részeként. A kampány fő célja, hogy rendszeres mozgásra, aktív közösségi életre sarkallja az egyetemi hallgatókat és dolgozókat, felhívja a figyelmet az egyetemi sportolási lehetőségekre, a BEAC-ban űzhető sportágak széles választékára, és a sportinfrastruktúra fejlesztések fontosságára.

Kapás Boglárka, az ELTE Sport Arca

A kampány szerves része az ELTE Egészségfejlesztési Koncepciójának, emellett összhangban van a Magyar Kormány „Egészséges Magyarország 2014-2020” stratégiájával és a Széchenyi 2020 fejlesztési célkitűzéseivel, azon belül pedig az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programmal is, melyek célja a lakosság egészségkultúrájának fejlesztése, a hatékony és célcsoportokhoz igazított egészségkommunikáció, valamint az egészségtudatosság növelése a lakosság egészségi állapotának további javítása érdekében.

A kampány nyitóeseményén Kapás Boglárka, az ELTE Sport Arca, Mezey Barna, az ELTE rektora, Scheuer Gyula, az ELTE kancellára, Simon Gábor, a BEAC ügyvezető igazgatója, valamint számos egyetemi hallgató és oktató jelenlétében közös lépcsőzésre kerül sor az ELTE PPK Kazinczy utcai épületében. Ezt követően Kapás Boglárka, Mezey Barna, Scheuer Gyula és Simon Gábor közösen helyezik fel a hallgatókat és dolgozókat lépcsőzésre ösztönző liftmatricákat és plakátokat. Ezután a résztvevők számára lehetőség nyílik közös fényképezésre Kapás Boglárkával is!

Időpont: 2016. december 19. 11:00

Helyszín: ELTE PPK, 1075 Budapest, Kazinczy utca 23-27. Aula

Facebook-esemény: Lépcsőzz együtt Kapás Bogival!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech