DSC 4368

Lendülj formába a nyára a BEAC Aerobikkal! Április 15-től elérhető a BEACh Body Aerobik bérlet!

2024. 04. 11.
DSC 4368

Nemsokára itt a nyár, jön a bikini szezon! Lendülj formába a nyárra a BEAC Aerobikkal! Váltsd meg BEACh Body bérleted és látogasd edzéseinket április 15. és május 31. között! A BEAC Aerobikkal nem csak álom a beach body.

Áprilisban és májusban különleges edzésekkel készülünk Nektek, ahol a fókuszt a comb, a has és a farizom formálására helyezzük. A hatékony zsírégetést magas intenzitású, illetve intervall gyakorlatok végzésével segítjük elő. Egészséges étkezési tanácsokat és praktikákat is kaptok edzőinktől!

Gyere, mozogj velünk, érezd jól magad a bőrödben és legyél a BEAC Aerobikos közösség része, ahol rengeteg motivációt kaphatsz, sőt új barátokra is lelhetsz.

Mi segítünk az álomalak elérésében!

Több helyszínen, különféle óratípussal, kedvezményes bérletárakkal várunk minden mozogni vágyót Aerobik edzéseinken.

BEACh Body bérletárak (2023.04.15-2023.05.31.)

  • ELTE BEACh Body Bérlet*: 10 000Ft
  • Külsős BEACh Body Bérlet: 12 500 Ft

*Ha rendelkezel ELTE-s hallgatói jogviszonnyal vagy alumni kártyával, az ELTE-re jársz/jártál, esetleg ott dolgozol, vagy 11. kerületi lakos vagy, akkor kedvezményes áron vásárolhatsz BEAC Aerobik bérletet.

BEACH BODY ONLINE BÉRLETVÁSÁRLÁS:

BEACh Body online bérletvásárlás: https://www.beac.hu/berlet/bea...

BEACH BODY ÓRAREND:

A BEACh Body bérlettel a következő órákat látogathatjátok:

Aerobik beachbody fb group
Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech