20160630 Sportosztondij Voros Tamas 058 1920x1280

Kiosztották a 2016/2017. évi sportösztöndíjakat

2016. 07. 01.
20160630 Sportosztondij Voros Tamas 058 1920x1280

Augusztus közepétől több mint egy hónapos sportnépszerűsítő kampány – gólyatábor, ingyenes ELTE Sporthét – keretein belül testközelből ismerkedhetsz meg az új tanév sportösztöndíjas szervezőivel!

Vonzó szabadidős programokat, állandóan újdonságot és a sokoldalú egyetemi élet motorját jelenti az ELTE sportszervező ösztöndíjas rendszere, amelynek ünnepélyes díjátadóját az ELTE Szerb utcai Rektori Hivatalának Tanári Klubjában tartották 2016. június 30-án.

A kinevező okleveleket és ajándékcsomagokat Pozsár-Szentmiklósy Zoltán, a hallgatói ügyek rektori biztosa, Sujtó Attila, az ELTE HÖK újonnan megválasztott elnöke, Móczik Alexandra az ELTE HÖK sportügyi referense, és Simon Gábor, a BEAC ügyvezető igazgatója adták át. Az ünnepségen jelen volt Ilyash György, az ELTE Sportiroda vezetője is.

2016/2017-ban az alábbi sportágaknak lesznek ösztöndíjas szervezői, akik a BEAC 19 szakosztályával együttműködésben szervezik a hallgatói és dolgozói sportéletet: röplabda, trx, falmászás, polefitness, kerékpár, férfi futsal, cheerleading, aerobik, kézilabda, zumba, nagypályás labdarúgás, kosárlabda, asztalitenisz, hastánc, kick-boksz, tollaslabda, modern jazztánc, tenisz, evezős sportok, úszás, brazil jiu-jitsu, természetjárás, sakk, és kettlebell. Ezek mellett sportkoordinációért és kispályás labdarúgó bajnokságok szervezéséért is kiosztásra kerültek ösztöndíjak.

A sportolási lehetőségekről a www.beac.hu „Sportolni szeretnék” oldalán minden részletet megtalálnak az érdeklődő egyetemi polgárok. Az átadón Simon Gábor, a BEAC ügyvezetője elmondta, hogy a korábbi évekhez hasonló augusztus közepétől több mint egy hónapos sportnépszerűsítő kampány lesz az ELTE gólyatáboroktól kezdve, a beiratkozások alatt, a kollégiumi beköltözésekig, majd szeptemberben az egy hetes ingyenes Sporthét zárja a programokat, ahol minden sportágat ki lehet próbálni az ELTE Bogdánfy úti sporttelepén, a BEAC-on.

A díjátadón készült összes fénykép megtekinthető az ELTE Online oldalán.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech