Névtelen 3

Júliusban is BEAC Polefitness!

2021. 07. 07.
Névtelen 3

Visszatérő régi kedvenccel folytatódik a nyár a BEAC Polefitness-ben: a polefitness és poledance órák mellett már karika edzések is várnak titeket!

Július 12-én elstartol a BEAC Polefitness második, 4 hetes nyári szezonja. És nem is akárhogyan! A hét minden napján, számos délelőtti és délutáni időpontban, négy különböző óratípussal vár titeket a kibővült edzői csapat, vagyis Farkas Lillával, vezetőedzőnkkel, Havadtői Emesével és Ivancsó Viktóriával, régimotoros polefitness oktatóinkkal, Arany Kírával, a BEAC Polefitness legújabb edzőjével, valamint Sárai Tíciával, a gödöllői Catwalk Ironairbase vezetőjével, a BEAC vendégoktatójával.

208671538 2821633688099790 2632558162791471738 n

És bizony jól olvastátok, ebben a szezonban végre visszatér az egyik nagy kedvenc, a karika is! De természetesen a már nagy sikerű polefitness, poledance, nyújtás és fascia órákkal is készül nektek a szakosztály. A négy alkalmas szezonok ideálisak azon kezdők számára is, akik nem mernek még hosszabb szezonra elköteleződni, de szívesen kipróbálnák valamelyik óratípusunkat, hiszen kortól, alkattól, előképzettségtől függetlenül várjuk az érdeklődőket!

Névtelen 2

Hogyan zajlik a jelentkezés?

Az órarend ismeretében e-mailben jelentkezhettek a lejjebb megadott elérhetőségen. A júliusi szezonra bérletet vagy igény szerint, a 2020-ról megmaradt alkalmaitok függvényében kiegészítő jegyet is vásárolhattok. Sőt, ebben a szezonban rendhagyó módon, péntekenként akár órajeggyel is látogathatjátok a hetente hirdetett workshopokat. Így bármikor kipróbálhattok egy-egy polefitness, poledance vagy karika edzést, és még a bérlatalkalmaitokkal sem kell majd sakkoznotok, ha egy-egy héten éppen nyaralni terveztek a hosszú hétvégén.

Egy bérlettel egy kijelölt időpontra járhattok 4 héten keresztül, ám minden második bérlethez kedvezményes áron juthattok hozzá. A regisztrációt követően néhány napon belül e-mailben kaptok meg minden szükséges információt, többek között a befizetés felületéről és módjáról, valamint az edzések menetéről.

Pole julius poszt

Időpontok:

Az órarend ITT található.

A szezon indulásáig a BEAC Polefitness csapata a változás jogát fenntartja, a jelentkezők számának függvényében egyes órák összevonásra, törlésre kerülhetnek. Természetesen túljelentkezés esetén további órák kerülnek meghirdetésre.

Mindazok, akinek a járványhelyzet miatti leállások következtében 2020 tavaszi vagy őszi bérletalkalmai ragadtak bent, rendezett alkalmaikat a 2021-es naptári évben bármely edzésen vagy workshopon, bármelyik szezon során felhasználhatják.

Helyszín:

ELTE-BEAC Sporttelep – 1117 Bp., Bogdánfy utca 10.

Tükrös terem (IV. feljáró, I. emelet)

Kiskondi (IV. feljáró, Fsz. lépcső mellett)

Árak a 4 hetes szezonra:

ELTE hallgató/dolgozó/alumni

Egy bérlet: 5.600 Ft

Két bérlet: 10.000 Ft

Külsős

Egy bérlet: 6.800 Ft

Két bérlet: 12.400 Ft

Regisztrálni, valamint a bent ragadt alkalmakkal kapcsolatos kérdésekben egyeztetni az [email protected] e-mail címen tudtok. Kérjük, mindenképpen várjátok majd meg az e-mailes visszajelzést foglalásotok rögzítéséről. Ezt követően kapjátok meg a befizetés további instrukcióit és az első óra előtti tudnivalókat.

Mindeközben a BEAC Polefitness trikók továbbra is folyamatosan elérhetőek számotokra a BEAC webshopban, valamint személyesen a BEAC irodában.

Szeretettel vár titeket a BEAC Polefitness személyes és online edzésein!

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech