Tennis

Jelentkezz kiscsoportos kezdő teniszóráinkra!

2014. 03. 25.
Tennis

Ragadj ütőt egy 10 alkalmas bérlet megvásárlásával és az ELTE-BEAC sportszervezői biztosítanak számodra pályát, felszerelést, sőt, a tréningek alkalmával egy fiatal szakképzett edző és tanácsai segítenek a kibontakozásban.

Az ELTE Sporttelep teniszpályái az év minden napján a rendelkezésünkre állnak, mivel az időjárás évszakos változásának kellemetlen hatásait kiküszöbölendő, nyitott és fedett pályák egyaránt biztosítják a felhőtlen ütögetés izgalmát.

Szeretettel várunk minden kezdő és haladó sportolót az ELTE-BEAC megújult teniszóráira. Ha még nem fogtál ütőt, de szeretnéd megtanulni, vagy már játszol egy ideje, de elfogadnál pár jó tanácsot fiatal szakképzett edzőinktől, gyere el edzéseinkre! A kezdő csoportos foglalkozásokon maximum 6 fő vehet részt, így garantálva a személyes odafigyelést és fejlődést! Kezdő kurzusaink 10 héten át, heti rendszerességgel vannak megtartva!

A 10 alkalmas bérlet ára 16.000 Ft, amely tartalmazza a pályadíjat, szakképzett edzőt és felszerelést. Haladó játékosok és párok jelentkezését is várjuk, akiknek segítünk szintjüknek megfelelő partner találni!

Hallgatói kapcsolattartó: Kiss Anna Rita

Edzések időpontja: péntek 16:00-17:00

Helyszín: az első 5 alkalom a Bogdánfy úti ELTE sportcsarnok fedett pályáján, majd a másik 5 alkalom a Warga László utcai nyitott salakos teniszpályán lesz megtartva.

Csatlakozz hozzánk Facebook-on: ELTE-BEAC Tenisz

Jelentkezés és információ: [email protected]

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech