2019 sportnap 89 1

Ismét vízre szálltak az Immunosok a BEAC Sportpályázatával

2019. 07. 09.
2019 sportnap 89 1

Az ELTE Immunológiai Tanszékén immár hagyománnyá vált az Immunos Sportnap. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szép számban vonultak ki az oktatók és hallgatók a lágymányosi campusról a közeli Vízisporttelepre

Az ELTE Immunológiai Tanszékén immár hagyománnyá vált az Immunos Sportnap az ELTE Vízitelepén. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szép számban vonultak ki az oktatók és hallgatók a lágymányosi campusról a közeli Vízitelepre a BEAC Sportpályázatának támogatásával. Cserhalmi Marcell PhD hallgatónk beszámolóját olvashatjátok.

"A programban idén a sárkányhajózást is kipróbáltuk nagy örömünkre, ami tavaly sajnos kimaradt. A korán érkezők a paradicsom, paprika és hagyma aprításával ébredeztek. A kajakokkal a Gubacsi hídig és vissza szeltük a habokat. Megérkezésünkre a parton maradtak megrakták a tüzet és kezdődhetett a lecsó parti.

Nagyon örülünk annak, hogy újra eltölthettünk egy kellemes napot a Vízisporttelepen és ezúton köszönjük a BEAC csapatának a szervezést és a lehetőséget, illetve, hogy ügyes-bajos dolgainkban kisegített Kaponya Krisztina. Reméljük jövőre folytatjuk a már hagyományos Immunos Sportnapot."

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech