2019 sportnap 89 1

Ismét vízre szálltak az Immunosok a BEAC Sportpályázatával

2019. 07. 09.
2019 sportnap 89 1

Az ELTE Immunológiai Tanszékén immár hagyománnyá vált az Immunos Sportnap. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szép számban vonultak ki az oktatók és hallgatók a lágymányosi campusról a közeli Vízisporttelepre

Az ELTE Immunológiai Tanszékén immár hagyománnyá vált az Immunos Sportnap az ELTE Vízitelepén. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szép számban vonultak ki az oktatók és hallgatók a lágymányosi campusról a közeli Vízitelepre a BEAC Sportpályázatának támogatásával. Cserhalmi Marcell PhD hallgatónk beszámolóját olvashatjátok.

"A programban idén a sárkányhajózást is kipróbáltuk nagy örömünkre, ami tavaly sajnos kimaradt. A korán érkezők a paradicsom, paprika és hagyma aprításával ébredeztek. A kajakokkal a Gubacsi hídig és vissza szeltük a habokat. Megérkezésünkre a parton maradtak megrakták a tüzet és kezdődhetett a lecsó parti.

Nagyon örülünk annak, hogy újra eltölthettünk egy kellemes napot a Vízisporttelepen és ezúton köszönjük a BEAC csapatának a szervezést és a lehetőséget, illetve, hogy ügyes-bajos dolgainkban kisegített Kaponya Krisztina. Reméljük jövőre folytatjuk a már hagyományos Immunos Sportnapot."

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech