2010

Ismét foci és cheerleading a Bogdánfyn: ELTE SE - Érd ASC

2011. 10. 16.
2010

A futsal rajongóinak egy újabb remek ELTE-s programot ajánlunk hétfő estére. A Magyar Futsal Bajnokság NB II-es nyugati csoportjának negyedik fordulójában egyetemünk csapata, az ELTE SE Érd kispályásait fogadja a Bogdánfy úton. Hazai pályán győzelemre számítunk az egyelőre egy döntetlennel és két vereséggel a mezőny utolsó előtti helyén álló Érd ASC ellen. De csapatunk nagyon számít a szurkolóira, hisz a sikerhez ti is kelletek!

A jelenleg hetedik helyen álló ELTE SE győzelmében joggal bízhatunk hazai pályán a sereghejtó Érdi ASC ellen. A szurkolói csapat természetesen legalább olyan fontos a győzelemhez mint a pályán nyújtott jó teljesítmény. Éppen ezért mindenkit várunk szurkolni a BEAC csarnokba hétfő este. A bajnoki forduló számunkra kedvező alakulása esetén akár két helyet is ugorhatunk előre a tabellán. Szünetben az est fényét emelve fellép az ELTE CheerUp szurkolólány csapata is A meccs alatt a kilátogató szurkolókat sör különlegességekkel várjuk!

A meccs időpontja: 2011.október 17. (hétfő), 20:00
Helyszín: ELTE-BEAC Sportcsarnok, 1117 Bp. Bogdánfy út 10.
További információk a bajnokság állásáról a Futsal-Hungary oldalán.
Hajrá ELTE-BEAC!
(Fotó: ELTE Online)
Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech