DSC 0110 2

Indul az ELTE Aerobik+ Program!

2016. 01. 19.
DSC 0110 2

Klubunk és az ELTE Aerobik közös szervezésű, új programsorozatunkkal egy kis “pluszt” kívánunk adni a mindennapos edzéseken kívül is. Február 3-ai nyitótémánk az egészséges táplálkozás és a tudatos életvitel.

A BEAC és az ELTE Aerobik szervezésében egy új programsorozatot indítunk, amely sok újdonságot hoz majd a mozgás szerelmeseinek! Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő tánc, aerobik, cheerleading, jóga és zumba edzések is mutatják, hogy jelentős az igény a rendszeres testedzésre és az egészséges életmódra.

A BEAC Aerobik Szakosztályának munkatársai több területen is komoly előrelépéseket tesznek 2016-ban. Ennek részeként az ELTE Aerobik+ Programsorozatunkkal szeretnénk egy kis “pluszt” adni a mindennapos edzéseken kívül is. A terveink között rekreációs programok, érdekes előadások és közösségépítő események szerepelnek.

Csatlakozzatok a Facebook csoportunkhoz, hogy ne maradjatok le a programokról
https://www.facebook.com/groups/1666709086918825/?fref=ts


Az első esemény egy február 3-ai előadás lesz, amely érdekes és hasznos témát dolgoz fel; az egészséges táplálkozás témakörét járjuk körül:

Négy alapvető táplálkozási hiba, melyet a fogyni vágyók 75%-a elkövet! Tudd meg - kerüld el!
Időpontja: 2015. február 3.
Helyszín: BEAC Hilton terem
Az előadás FB eseménye: https://www.facebook.com/events/330092310448270/

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech