DSC 8017

Indul a 2017-es gólyatábori sportkampány!

2017. 08. 14.
DSC 8017

A BEAC idén nyáron is mindent megtesz, hogy egy kis sportot csempésszen az ELTE újdonsült hallgatóinak gólyatáboraiba.

Gólya vagy? Akkor neked még minden új az ELTE-n! Ezért is indul el a BEAC, az egyetem 120 éves sportegyesülete egy lelkes, fiatal csapattal, hogy bemutassák az egyetemi sportolási lehetőségek széles tárházát. A BEAC idén nyáron is mindent megtesz, hogy egy kis sportot csempésszen az ELTE újdonsült hallgatóinak gólyatáboraiba. Az egyetem sportszervezőivel és sportösztöndíjasaival karöltve augusztus közepe és szeptember eleje között összesen 7 gólyatáborba látogat el a BEAC, bekapcsolódva az egyes karok sportnapjaiba. Bemutatók, vetélkedők, bajnokságok, vadonatúj ELTE Sportkisokosok, nyereményjáték, ajándékok, Coca-Cola termékek, és rengeteg közös mozgás is szerepel a programok között.

Ismerjétek meg az ELTE sportéletét a gólyatáborban, így már a tanév kezdése előtt kiválaszthatjátok, mit sportolnátok szívesen az egyetemi évek alatt!

Gólyatábori Sportkampányunk 2017-es állomásai:

augusztus 18. – TermészetGyógyász gólyatábor

augusztus 26. – IK gólyatábor

augusztus 29. – BTK gólyatábor

augusztus 31. – PPK gólyatábor

szeptember 1. – TÓK gólyatábor

szeptember 2. – TáTK gólyatábor

szeptember 7. – ÁJK Orientációs Napok

A kampány lezárása a szeptember 11-16.között megrendezésre kerülő ELTE Sport7, ahol közel 40 sportágat próbálhat ki az ELTE valamennyi hallgatója és dolgozója.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech