BEAC 2018 Immunológia Tanszék

Idén ismét vízreszálltak az Immunosok a BEAC Sportpályázatának támogatásával

2018. 08. 13.
BEAC 2018 Immunológia Tanszék

Az ELTE Immunológiai Tanszékén immár hagyománnyá vált az Immunos Sportnap az ELTE Vízitelepén, melyet idén is a BEAC Sportpályázatának elnyerésével rendeztek meg a Tanszék munkatársai.

Az ELTE Immunológiai Tanszékén immár hagyománnyá vált az Immunos Sportnap az ELTE Vízitelepén, melyet idén is a BEAC Sportpályázatának elnyerésével rendeztek meg július 14-én a Tanszék munkatársai. Az eseményről Cserhalmi Marcell PhD hallgató számolt be.

"A tavalyi évhez hasonlóan idén is szép számban vonultunk ki a lágymányosi campusról a közeli ELTE Vízisporttelepre. A programban sajnos a sárkányhajózás idén kimaradt, de a kenuzás kárpótolt minket. A közös lecsó készítésről nem is beszélve. A korán érkezők a paradicsom, paprika és hagyma aprításával ébredeztek. A kajakokkal a Gubacsi hídig és vissza szeltük a habokat. Megérkezésünkre a parton maradtak megrakták a tüzet és kezdődhetett a lecsó parti.

Nagyon örülünk annak, hogy újra eltölthettünk egy kellemes napot a Vízisporttelepen és ezúton köszönjük a BEAC csapatának a szervezést és a lehetőséget illetve, hogy ügyes-bajos dolgainkban kisegített Kaponya Krisztina. Reméljük jövőre újra ugyanott."

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech