2 2

Idén is evezőt ragadtak a történetírók

2017. 07. 06.
2 2

Az ELTE BTK Atelier Európai Társadalomtudományok és Historiográfia Tanszék tagjai egy felejthetetlen sportnapot töltöttek el együtt az ELTE Vízisporttelepén

A BEAC Sportpályázat rutinos pályázója, a harmadszor részt vevő ELTE BTK Atelier Európai Társadalomtudományok és Historiográfia Tanszék tagjai egy nagyon jól sikerült sportnapot töltöttek el az ELTE sporttelepén július 2-án.

A tanév lezárásának beillő eseményről Tömöry Miklós, PhD-hallgató számolt be:

"A viharos szombat után kicsit aggódtunk, de szerencsére szeles, ám napos idő várt minket a Duna-parton. Kevesen kezdtük a délelőttöt, később azonban mind több hallgató és tanár érkezett meg. Így elfogyott a közösen főzött lecsó és nem maradtak szárazon a túrakenuk sem.

Délutánra összeállt a sárkányhajó legénysége is, aminek a vízre bocsátása és meghajtása felért egy csapatépítő tréninggel. Mivel a tanszék kínál mesterképzést, nemzetközi Erasmus Mundus programot és doktori képzést is, a hallgatók közül sokan még nem találkoztunk; a vízisportnap azonban nagyon jó alkalom volt az ismerkedésre.

Köszönjük szépen a BEAC csapatának a lehetőséget és szervezést, Kissné Kaponya Krisztinának a segítséget és a sárkányhajózást. Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük, a következő években lesz lehetőségünk folytatni a vízparti évzárók Atelier-s hagyományát."

fotók: Turóczi Márk

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech