BEAC foci 001

Hivatalosan is megalakult az ELTE és a BEAC közös labdarúgócsapata!

2011. 07. 29.
BEAC foci 001

A Budapesti Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága júliusban elfogadta egyetemi csapatunk nevezését a 2011-2012. évi Horfer BLSZ IV. osztályú Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságra. Egyetemi csapatunkban Rád is számítunk! Augusztustól kezdődnek az edzések!

A szövetség határozatának köszönhetően a szeptemberi idénytől immár három csapatunknak fut ki a pályára! Ősztől mindent bele ELTE-BEAC!!!!

A sportág népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint az alakuló egyetemi csapatunk iránti nagy érdeklődés. Számos ELTE-s sporttárs már júliusban jelezte, hogy szeretne csatlakozni hozzánk.

Az ELTE SE és a BEAC-ELTE labdarúgó csapatai
az I. ELTE Tanévzáró Kupán

Többen közülük már edzéseinkre is lelátogattak és megtörtént leigazolásuk is. Augusztustól véget ér labdarúgóink számára a nyári szünet, újra elkezdődnek az edzések!

Ha korábban már fociztál, vagy szeretnéd most első ízben kipróbálni magadat igazolt játékosként hazánk talán legnépszerűbb sportágában, az egyik legnagyobb presztízsű magyar egyetem több mint 100 éves sportegyesületének tagjaként, keress minket minél előbb!

Ha most csatlakozol hozzánk, szeptemberben egy nem mindennapi labdarúgó sportélményben lesz részed az ELTE őszi sportkampányának részeként! A részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Légy a csapat tagja!

Keresd Bitai Zoltán (ELTE IK), csapatszervezőnket!

[email protected]
30/879-82-83

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech