171 P7090534 170709

Három év után újra vízre szálltak az Immunosok

2017. 07. 18.
171 P7090534 170709

Bár az elmúlt években a viharos időjárás mindig keresztbe tett, az ELTE Immunológiai Tanszékén három év után végre összejött az Immunos Sportnap az ELTE Vízitelepén

Bár az elmúlt években a viharos időjárás mindig keresztbe tett, az ELTE Immunológiai Tanszékén három év után végre összejött az Immunos Sportnap az ELTE Vízitelepén a BEAC Sportpályázatának keretében belül. Cserhalmi Marcell, a Tanszék PhD hallgatójának beszámolóját olvashatjátok:

"A program sárkányhajózás és közös lecsó illetve kürtőskalács készítés volt. A 11 órás sárkányhajó indulásra befutott mindenki, addigra a korán érkezők a paradicsom, paprika és hagyma aprításával ébredeztek. A Gubacsi hídig és vissza szeltük a habokat.

Megérkezésünkre a parton maradtak megrakták a tüzet és kezdődhetett a lecsó parti. A kerti locsoló kellemesen hűtőtt minket, főleg a gyerekek élvezték.

A kürtőskalács sütést mindenki nagyon élvezte, nagyon finom lett.

Nagyon örülünk annak, hogy újra eltölthettünk egy kellemes napot a Vízisporttelepen és ezúton köszönjük a BEAC csapatának a szervezést és a lehetőséget illetve, hogy ügyes-bajos dolgainkban kisegített Kaponya Krisztina. Reméljük jövőre újra ugyanott."

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech