Harcelte

Harcművészek és hastáncosok kavalkádja a II. ELTE Sportkampányon

2011. 09. 15.
Harcelte

Szeptember 22-én látványos és izgalmas bemutatókkal várunk Titeket a nagyszínpadon a II. ELTE Sportkampányon! A harcművészetek közül a krav magával, a capoeira-val, a kyokushin karatéval, az aikodoval, a kung fu-val, a goju-ryu karatéval, a muay thai-val és a cempoval is megismerkedhettek! Az ELTE Cheerleaderek és az újonnan alakult ELTE Hastánccsoport hoz majd szépséget és lágyságot a kemény harcosok közé. Kihagyhatatlan program!

A titokzatos legendák által övezett, magyar gyökerekkel is rendelkező krav-maga, a lazának tűnő, de annál hatékonyabb brazil capoeira képviselői ugyanúgy látványos akciókkal készülnek, mint a keménységre, egyenességre törekvő kyokushin karatésaink. A „béke művészete”, az aikodo önmagunk határainak leküzdésére tanít majd minket. De ha a kung fu filmeken felnőtt fiatalokhoz tartozol, akkor most megismerkedhetsz az állatok mozgására
épülő, hatékony önvédelmi rendszerként is működő sokszáz éves kínai harcművészettel testközelből is! És természetesen a már évek óta működő ELTE-s goju-ryu karate és muay thai csoport, valamint a cemposok sem maradhatnak ki a sorból! A harcművészeti bemutatókat pedig újonan alakult ELTE-s hastáncos csoportunk és természetesen az elmaradhatatlan ELTE Cheerleaderek csapata koronázza majd meg!

Krav Maga 14:15
ELTE Cheerleader 14:30
Capoeira 14:45
Kyokushin karate 15:00
Hastánc 15:30
Aikido (ELTE-BEAC) 16:00
Sportaerobik 16:30
Kung fu (ELTE-BEAC) 16:45
Kempo 17:00
Goju-ryu karate (ELTE-BEAC) 17:30
Muay Thai (ELTE-BEAC)

A látványos bemutatók a régi rekortánon felállított színpadon láthatóak majd. Több harcművészeti ágat utána ti magatok ki is próbálhattok, beszélgethettek a mesterekkel és oktatókkal. Érdemes ezért sportos öltözékben a helyszínre érkeznetek.

Rendezvény: II. ELTE Sportkampány

Időpont: 2011. szeptember 22.

Helyszín: BEAC pálya (XI. kerület, Bogdánfy u. 10 - 10 percre a Lágymányosi Kampusztól!)

Részletekről tájékozódhattok a Sportkampány honlapján!

Kapcsolódó linkek:

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech