MTK

Győztes gólt szerzett az ELTE-BEAC futsalosa a női BL-ben

2013. 08. 10.
MTK

A nagypályán az MTK Hungária színeiben remekelő Papp Dóra becserélése döntő húzásnak bizonyult: hajrábeli találata három pontot ért a Raheny United ellen.

Nem kispályázott Papp Dóra a női elitliga első selejtező mérkőzésén! Az MTK Hungária női labdarúgó csapatának játékosa ugyan a kispadon kezdte az észak-ír Raheny United elleni találkozót, ám edzője a második félidő elején 2-2-es állásnál az első kék-fehér gólt szerző Zágor Bernadett helyén küldte pályára. A középpályás nem kívánt elmaradni társától: szűk negyedóra leforgását követően a 75. percben eldöntötte a három pont sorsát.

Ezzel a góllal nem csupán a Hungária körúti egyesület jó hírét vitte a nagyvilágban, hanem kettős játékjogának köszönhetően klubunkét is: Dóra a Sajben Marcell vezette NB II-es futsalcsapatunkban is hétről hétre kiválóan teljesít. A kettős "terhelés" - a folyamatos kis- és nagypályázás - nem számít kirívó esetnek a magyar futballban: elég csak a szintén MTK-t erősítő Vágó Fanny-ra, vagy akár a futsalpálya koronázatlan gólkirálynőjére, Pádár Anitára gondolni.

Katt ide a mérkőzés összefoglalójáért!

Az MTK ezzel a győzelmével az 5-0-s diadalt arató Kharkivvel együtt vezeti selejtezőcsoportját, a szombati folyatás alkalmával a Crusaders Strikers otthonába látogatnak Papp Dóráék.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech