DSC 2438

Gólyatábori Sportkampány 2019

2019. 08. 13.
DSC 2438

A BEAC csapata idén is elindul, hogy személyesen mutassa be az egyetemi sportolási lehetőségek széles tárházát az ELTE gólyáinak.

Gólyaként most még lehet, hogy úgy érzed, hogy nem fogsz kiigazodni az egyetemi élet sokoldalúságában. Ezért is indul el a BEAC, az egyetem sportegyesülete a Diákhitel,az ELTE és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával egy lelkes, fiatal csapattal, hogy személyesen mutassák be az egyetemi sportolási lehetőségek széles tárházát.

A BEAC idén nyáron is mindent megtesz, hogy egy kis sportot csempésszen az ELTE újdonsült hallgatóinak gólyatáboraiba.

Az egyetem sportszervezőivel és sportösztöndíjasaival karöltve augusztus vége és szeptember eleje között összesen 9 gólyatáborba látogat el a BEAC, bekapcsolódva az egyes karok sportnapjaiba. Bemutatók, vetélkedők, bajnokságok, vadonatúj ELTE Sportkisokosok, nyereményjáték, ajándékok, VIWA Vitaminwater frissítők, és rengeteg közös mozgás is szerepel a programok között.

Ismerjétek meg az ELTE sportéletét a gólyatáborban, így már a tanév kezdése előtt kiválaszthatjátok, mit sportolnátok szívesen az egyetemi évek alatt!

Gólyatábori Sportkampányunk 2019-es állomásai:

augusztus 24. – PPK gólyatábor

augusztus 24. – TTK gólyatábor

augusztus 25. – Bárczi gólyatábor

augusztus 25. – GTI gólyatábor

augusztus 26. – IK gólyatábor

augusztus 28. – BTK gólyatábor

augusztus 30. – TáTK gólyatábor

szeptember 1. – TÓK gólyatábor

szeptember 5. – ÁJK sportnap

A kampány lezárása a szeptember 9-13. között megrendezésre kerülő ELTE Sport7, ahol közel 40 sportágat próbálhat ki ingyen az ELTE valamennyi hallgatója és dolgozója.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech