Kéz a kézben

Ez a te nagy dobásod ideje: toborzóra várnak a MEFOB-on is érdekelt kosaras lányaink!

2015. 09. 06.
Kéz a kézben

Elszánt és lelkes lányok jelentkezését várjuk a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon induló ELTE-BEAC-os női kosárlabda csapatba!

Ha nem rettensz meg egy-egy erős mérkőzés lejátszása elől és rendelkezel elegendő idővel és energiával egy-egy vidéki utazás megtételéhez, akkor női kosarasaink között a helyed! Az sem jelent akadályt, ha már le vagy igazolva egy egyesülethez, ugyanis a MEFOB-on – kis megkötéssel – minden egyetemista részt vehet.

Halász Melinda irányította lányaink tavaly az országos bajnokság középmezőnyében végeztek, idén pedig újult erővel futnak neki a pontvadászatnak. Csapatunk az eredmények hajszolása helyett a jó hangulatra, az utazás örömére fókuszál, valamint arra, hogy azért csinálják, mert szeretnek kosarazni és szeretik az ELTE-t.

Ragadj labdát és győződj meg már az ELTE Sport7 során a baráti légkörről! Lányaink előbb szeptember 7-én, hétfőn 20:00-tól, majd szeptember 9-én, szerdán 19:30-tól várnak Téged a BEAC Sportcsarnok parkettáján.

Az előzetes egyeztetések alapján az edzéseket a BEAC csarnokban (1117 Bogdánfy utca 10.) tartják, míg a hazai mérkőzéseknek a másfél éve átadott Tüskecsarnok ad otthont (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.).

Bővebb információért csatlakozz a lányok FB csoportjához, és/vagy keresd Halász Melinda sportszervezőnket!

Telefon: 0630/901-62-52

E-mail cím: [email protected]

Facebook-csoport: ELTE-BEAC MEFOB női kosárlabda

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech