Kéz a kézben

Ez a te nagy dobásod ideje: toborzóra várnak a MEFOB-on is érdekelt kosaras lányaink!

2015. 09. 06.
Kéz a kézben

Elszánt és lelkes lányok jelentkezését várjuk a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon induló ELTE-BEAC-os női kosárlabda csapatba!

Ha nem rettensz meg egy-egy erős mérkőzés lejátszása elől és rendelkezel elegendő idővel és energiával egy-egy vidéki utazás megtételéhez, akkor női kosarasaink között a helyed! Az sem jelent akadályt, ha már le vagy igazolva egy egyesülethez, ugyanis a MEFOB-on – kis megkötéssel – minden egyetemista részt vehet.

Halász Melinda irányította lányaink tavaly az országos bajnokság középmezőnyében végeztek, idén pedig újult erővel futnak neki a pontvadászatnak. Csapatunk az eredmények hajszolása helyett a jó hangulatra, az utazás örömére fókuszál, valamint arra, hogy azért csinálják, mert szeretnek kosarazni és szeretik az ELTE-t.

Ragadj labdát és győződj meg már az ELTE Sport7 során a baráti légkörről! Lányaink előbb szeptember 7-én, hétfőn 20:00-tól, majd szeptember 9-én, szerdán 19:30-tól várnak Téged a BEAC Sportcsarnok parkettáján.

Az előzetes egyeztetések alapján az edzéseket a BEAC csarnokban (1117 Bogdánfy utca 10.) tartják, míg a hazai mérkőzéseknek a másfél éve átadott Tüskecsarnok ad otthont (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.).

Bővebb információért csatlakozz a lányok FB csoportjához, és/vagy keresd Halász Melinda sportszervezőnket!

Telefon: 0630/901-62-52

E-mail cím: [email protected]

Facebook-csoport: ELTE-BEAC MEFOB női kosárlabda

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech