PPK Családi és Sportnap

Június 11-én, idén negyedik alkalommal került sor a PPK Családi és Sportnapjára, az ELTE vízisporttelepén, Csepelen. A sportnapot a BEAC sportpályázatának támogatásával rendezték meg a kar munkatársai, melyen a PPK mintegy 30 dolgozója vett részt családjával együtt.

Alábbiakban Nagy Zsófia, a Dékáni Hivatal munkatársának beszámolóját olvashatjátok:

„A rendezvény teljes időtartama alatt a HÖK animátor csoportjának segítségével kreatív gyermekprogramok, kavicsfestés, színezők, origami hajtogatás várta a legkisebbeket. A nagyobb gyermekek és felnőttek pedig többféle sportolási lehetőség, trambulin, tollaslabda, foci és más labdajátékok közül választhattak. Idén második alkalommal Kohajda József masszőr frissítő kezelésre várta a vendégeket.

Az egésznapos programok mellett számos egyéb lehetőség nyílt a szabadidő tartalmas eltöltésére. Reggel 9-től Tölgyesi Írisz a BEAC jógaoktatójának foglalkozásával kezdhették meg a korán érkezők a kikapcsolódást, 11.30-tól pedig Fodor Zoltán irányítása mellett sárkányhajózásra is lehetőség nyílt.

Az eseményt tombolasorsolás zárta.

A sportnap remek időjárás mellett, nagyon jó hangulatban valósulhatott meg, a kollégáktól nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, reméljük, hogy jövőre is lehetőségünk lesz egy hasonlóan kellemes esemény megrendezésére. Az esemény megrendezésében közreműködők segítségét pedig ezúton is köszönjük!”