11

PPK Családi és Sportnap

2017. 06. 16.
11

A sportnapot a BEAC sportpályázatának támogatásával rendezték meg a kar munkatársai, melyen a PPK mintegy 30 dolgozója vett részt családjával együtt

Június 11-én, idén negyedik alkalommal került sor a PPK Családi és Sportnapjára, az ELTE vízisporttelepén, Csepelen. A sportnapot a BEAC sportpályázatának támogatásával rendezték meg a kar munkatársai, melyen a PPK mintegy 30 dolgozója vett részt családjával együtt.

Alábbiakban Nagy Zsófia, a Dékáni Hivatal munkatársának beszámolóját olvashatjátok:

„A rendezvény teljes időtartama alatt a HÖK animátor csoportjának segítségével kreatív gyermekprogramok, kavicsfestés, színezők, origami hajtogatás várta a legkisebbeket. A nagyobb gyermekek és felnőttek pedig többféle sportolási lehetőség, trambulin, tollaslabda, foci és más labdajátékok közül választhattak. Idén második alkalommal Kohajda József masszőr frissítő kezelésre várta a vendégeket.

Az egésznapos programok mellett számos egyéb lehetőség nyílt a szabadidő tartalmas eltöltésére. Reggel 9-től Tölgyesi Írisz a BEAC jógaoktatójának foglalkozásával kezdhették meg a korán érkezők a kikapcsolódást, 11.30-tól pedig Fodor Zoltán irányítása mellett sárkányhajózásra is lehetőség nyílt.

Az eseményt tombolasorsolás zárta.

A sportnap remek időjárás mellett, nagyon jó hangulatban valósulhatott meg, a kollégáktól nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, reméljük, hogy jövőre is lehetőségünk lesz egy hasonlóan kellemes esemény megrendezésére. Az esemény megrendezésében közreműködők segítségét pedig ezúton is köszönjük!”

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech