Beac

Megújult a BEAC hivatalos oldala!

2013. 07. 06.
Beac

Szerkesztői köszöntői a régi-új oldal elindulása alkalmából.

Kedves Olvasó!

Örömmel tudatjuk Veled, hogy megkezdi működését a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club megújult hivatalos oldala, a beac.hu.

Mindenekelőtt le kell szögeznünk: jól tudjuk, nehéz fába vágtuk a fejszénket, hiszen egy ilyen óriási tradíciókkal rendelkező egyesület honlapjának gondozása nemcsak kemény munka, de egyben hatalmas felelősség is. Hónapok óta dolgozunk azon, hogy a végeredményt egy informatív, letisztult, ám mégis színes és fiatalos weboldal formájában, olyan minőségben tárjuk a Kedves Olvasó elé, amit a BEAC 1898 óta töretlenül biztosít a magyar sportélet számára. Hogy egy a sport világából ismert gondolattal éljünk: bízunk benne, hogy a hosszú és időnként fáradtságos alapozás meghozza gyümölcsét.

Röviden áttekintve az oldal felépítését, kezdjük talán a leglényegesebbel: a Sportolni szeretnék menüpont segítségével az érdeklődő könnyedén elnavigálhatja magát a BEAC által nyújtott több mint 30 választható sportág között, ahol szintenként is mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Mondhatni, ez az oldal szíve és lelke, hiszen kiemelten fontos számunkra, hogy minél nagyobb számban elérjük, és aktív testmozgásra ösztönözzük az Eötvös Loránd Tudományegyetem jelenlegi és korábbi hallgatóit, mivel valljuk, az ország legnagyobb egyeteme és az egyesületünk közötti szimbiózis mindkét fél számára elengedhetetlen a sikeres működéshez.

A Hírek alatt az oldalra látogató Olvasó folyamatosan értesülhet a klubunkat érintő legfrissebb és leglényegesebb történésekről, ám nem titkolt célunk, hogy a BEAC hírei mellett a magyar- és nemzetközi egyetemi sport eseményeiről is rendszeresen beszámoljunk.

A Minden, ami BEAC-ra kattintva elkalauzoljuk az Olvasót az egyesület dicső történetébe, bemutatjuk névadónk, Eötvös Loránd alapító tevékenységét. A jelenbe visszakanyarodva betekintést nyerhetünk a klub szervezeti felépítésébe, de például a kedvezményesen igénybe vehető balatonkenesei üdülőről is hasznos információkat kaphatunk.

Az oldalon a Kapcsolatok részben számtalan elérhetőség, illetve hasznos link található, amelyek többek között az ELTE egyes szervezeti egységeiről és kiemelt partnereinkről adnak általános tájékoztatást.

A weblapról nem hiányozhatnak Büszkeségeink, a BEAC olimpiai- és világbajnok sportolói sem, akinek világraszóló teljesítménye előtt ma is tisztelettel adózhatunk.

Jól tudjuk, elindulni még csak az út elejét jelenti. Az új oldal szükségszerűen jelentkező, apróbb gyerekbetegségeit kinőve napról napra, hétről hétre folyamatosan változni, fejlődni fog, amit a Kedves Olvasó is bizonyára észlel majd. Célunk világos: a sport ereje által szeretnénk felhívni a lehető legtöbb ember figyelmét az egészséges életmódra, az aktív testmozgásra, ami nemcsak az ELTE és a hazai felsőoktatás, hanem széles értelemben véve az egész magyar társadalom elemi érdeke is.

Ha ezt sikerül elérnünk, és akár csak egyetlen ember is az új oldal hatására kezd el futni, húz focicipőt, vagy éppen ragad a kezébe kosárlabdát, akkor munkánk már nem volt hiábavaló.

Hajrá ELTE, hajrá BEAC, hajrá magyar sport!

A beac.hu szerkesztői

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech