Felforgattuk a BEAC csarnokot – ilyen volt az Éjszakai Sport

A tavalyi kihagyás után idén április 25-én nagy lendülettel tért vissza az ELTE Éjszakai Sport a BEAC és az ELTE HÖK szervezésében, és a VIWA Vitaminwater támogatásával. A rendezvényről 300 résztvevő távozott igazán sportos élményekkel.

A csapatsportokat kedvelők összemérhették tudásukat kosárlabda, röplabda és futsal bajnokság keretein belül, illetve volt lehetőség kipróbálni a kama nevű csapatsportot is.

Azok számára, akik inkább az egyéni sportokat kedvelik széles volt a választék, voltak nagy és kisebb fizikai aktivitást igénylő sportok is, a kihívást viszont mindenhol megtalálhatták a sportolni vágyók.

A résztvevők a BEAC-ban is űzhető sportágakat, mint az airflow yoga, ballansz tréning, funkcionális köredzés, polefitness, aerobik, gerinctréning, kick-box, brazil-jitsu, muay-thai, karate és sakk  próbálhatták ki az este folyamán.

Életkor tekintetében is színes volt a rendezvény, láttunk egészen pici gyerekeket is és az idősebb korosztály képviselőit is fellelhettük. Reméljük mindenki kellemesen elfáradt ezen a hangulatos, kellemes légkörű éjszakába nyúló sportos rendezvényen.

Az eseményről készült teljes galéria elérhető a BEAC Facebook oldalán