Az ELTE Kancellária a vízisporttelepen

Idén először hagyományteremtő szándékkal 2016. július 1-én közös sportnapon vett részt az ELTE Kancellária Kollégiumi Szolgáltató Központja és Egyetemi Szolgáltató Központja az ELTE Vízisporttelepén. A sportnap a BEAC sportpályázatának keretében került megrendezésre.

"A rendezvény helyszínén már reggel 9:00-tól vártuk kollégáinkat közös főzéssel, sportos programokkal. Mindkét tevékenység elsődleges célja volt, hogy a két szervezeti egység új kollégáit jobban megismerjék és a két szervezet kiterjedtebb együttműködését megalapozzák, továbbá, hogy a körvonalazódó új egyetemi stratégiához illeszkedő céljaikat elemezzék informálisabb körülmények között.

A rendezvény ugyanakkor a két szervezet dolgozóinak inspirálása az aktív, sportos életmódra, figyelemfelhívás az egészséges életmód fontosságára.

Az ELTE Kancellária Kollégiumi Szolgáltató Központ és Egyetemi Szolgáltató Központ közel 30 dolgozója vett részt a közös sportnapon. A Vízisporttelep adottságaihoz illeszkedően döntően az evezésen volt a hangsúly: kajak-kenu illetve – legfontosabb közös sportprogramként – a sárkányhajózás. Az említetteken túl a szabadtéri strandjátékok is előtérbe kerültek: mini tenisz, mini pingpong."