Faklya

Ünnepélyes fáklyás felvonulás az ELTE-n

2010. 11. 08.
Faklya

Minden ELTE-s sportolót kérünk, hogy csatlakozzon csapatával a felvonuláshoz 2010. november 12-én délután az Egyetem tértől a Trefort-kertig. Mezekben, zászlókban, transzparensekkel képviselve az egyetemi sportéletet! Fáklyákról a szervezők gondoskodnak!

2010. november 12-én délután 16:35-kor indul az ELTE fáklyás felvonulása az Egyetem térről (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.) a Kálvin tér érintésével a Múzeum Körúti Campusra (1088 Budapest, Múzeum krt. 4.). Az összegyetemi felvonulással, amellyel az ELTE nyolc karának egységét fejezzük ki, régi hagyományt élesztünk fel: a 300. évfordulóra rendezett ünnepélyes és nagyszabású felvonulásról a korabeli filmhíradó is részletesen beszámolt. A felvonulás szándéka az is, hogy újraélessze a város és legnagyobb egyeteme kapcsolatát, emlékeztessen arra a fontos szerepre, amelyet az ELTE Budapest kulturális-szellemi életében és közösségi tereiben betölt.

A felvonulásra mindenkit – hallgatókat, tanárokat és öregdiákokat – szívesen várunk!

Időpont: 2010. november 12. 16:35
Indulás: 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. előtt

(Forrás: http://sport.elte.hu/news.php )

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech