Összsport

ELTE Tavaszi Sportvarázs

2011. 02. 26.
Összsport

Az idei tavasz mozgalmas és izgalmas sportprogramokat kínál minden ELTE-snek és BEAC-osnak az ELTE Tavaszi Sportvarázs keretében, melynek szervezésében számos szakosztályunk és vezetőnk is aktívan részt vett és segíti a tavasz folyamán a hallgatói önkormányzat munkáját.

Labdarúgóink, triatlonosaink, kosarasaink, asztalteniszezőink, sakkozóink, és az egyesületünk segítségével szervezett híres sportolók beszélgetésekkel, látványos bemutatókkal, próbaedzésekkel, versenyekkel fogadják majd az érdeklődőket. Egyesületünk szervezésében olyan izgalmas programokon vehettek részt, mint a IV. PDF Duatlon és Futófesztivál, vagy az április Sakkderbi.

A kampány gerincét március-április-május közepén szervezett sportnapok alkotják, ezek köré szerveződnek lehetőség szerint az egyetemi bajnokságok és rendezvények. Reméljük, hogy tavasz végére sok egyetemista érez majd kedvet hozzá, hogy aktívan is csatlakozzon hozzánk és az egészséges és sportos életmódot válassza!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech