Cheerleading

ELTE-sek! Sportoljatok a BEAC-ban!

2022. 07. 22.
Cheerleading

Felvettek az ELTE-re? Gratulálunk, üdvözlünk benneteket az egyetemi életben! Csatlakozzatok Budapest legnagyobb egyetemi sportklubjához!

Gratulálunk a sikeres felvételitekhez, üdvözlünk benneteket az egyetemi életben! Az ELTE sportegyesületeként 1898-ban alapított BEAC mindenkit vár, aki mozogni, edzeni, testileg-lelkileg felüdülni, esetleg versenyezni szeretne. Több mint 40 sportág közül választhattok, így biztosan megtaláljátok a kedvenc mozgásformát. Böngésszetek a klub megújult honlapján és váltsátok meg bérletetek online!

Délutáni edzéseinken és sporteseményeinken bárkit, akár külsős érdeklődőket is szívesen várunk, míg az ELTE hallgatói emellett a Neptunban, a választható testnevelés kurzusok közül is válogathatnak.

SUP

1. SPORTOLJATOK A BEAC-BAN

A BEAC délutáni edzésein bárki részt vehet, az órákat az ELTE sportösztöndíjas hallgatói, valamint a BEAC szakképzett edzői, oktatói tartják. A sportág kiválasztásában segítséget nyújt a BEAC honlapja, ahol az edzésidőpontok, helyszínek és tagsági árak is megtalálhatók, a bérlet pedig online is megvásárolható egy rövid regisztrációt követően.

· Csapatsportok: cheerleading, futsal, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda, vízilabda

· Küzdősportok: box, brazil jiu-jitsu, goju-ryu karate, kick-box, kung-fu, muay thai,

· Aerobik: alakformáló zumba, intervall tréning, kardió alakforma, pilates, preventív gerinctréning, zsírégető torna

· Táncok: argentin tangó, cheer dance, hastánc, hip-hop, latin tánc, moderntánc

· Ütős sportok: asztalitenisz, curling, tollaslabda

· Egyéb sportok: aerial hammock & silk, aerial hoop, atlétika, ballansz tréning, darts, falmászás, funkcionális tréning, futás, hajózási ismeretek, jóga, kajak-kenu, kerékpár, konditerem, polefitness, sakk, spinning, SUP, talajakrobatika, tájfutás, természetjárás, triatlon, úszás, vívás

Silk

2. SPORTOLJATOK KREDITÉRT

Vegyetek fel kredites sport (választható testnevelés) kurzusokat a többi órához hasonlóan a Neptunon keresztül VTN kóddal. Összesen több mint 40 sportág közül választhattok, a hagyományos sportágak mellett olyan különlegességekkel is várunk, mint a SUP, a vívás, a hajózási ismeretek vagy akár a cheerleading. A sportágak választékáról és tudnivalókról további információt a www.beac.hu oldalon találtok.

Moderntánc

3. RENDEZVÉNYEK

Vegyítsétek az évközi sportprogramokon a mozgás örömét egy kis fesztiválhangulattal! Gólyatábori Sportnapok, ELTE Sport7, 5vös 5km futóverseny, Kárpát-medencei Egyetemek Kupája, KEK Run futóverseny, Kari és Kollégiumi Sportnapok és még számos sportprogram vár benneteket az egész év folyamán.

Kispályás labdarúgó-bajnokságok: Gyűjtsétek össze a barátokat (6–8 fő) és nevezzetek szeptember közepéig. Hódítsátok meg a bajnokság királykategóriáját a legalsó osztályból indulva! Részletek a bajnokságokról: www.beacfoci.hu

200029015 4020749851327338 4584844849742009555 n

4. KÖZÖSSÉG

Ne maradjatok le a legfrissebb sporthírekről, válogassatok a sportágak közül, vegyétek meg online bérleteteket vagy a BEAC-os pólótokat a megújult www.beac.hu honlapon. Kövessétek a BEAC-ot a fb.com/elte.beac és instagram.com/beac1898/ oldalakon, ahol nyereményjátékokkal, sportos tartalmakkal és életmód tanácsokkal is várunk titeket! További kérdés esetén nézzetek be a BEAC Irodába, ahol tájékoztatást kaphattok minden sportágról!

Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy u.10./B 1. lépcsőfeljáró, 2. emelet

Telefon: 061–209–06–17

E-mail: [email protected]

Aerobik
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech