Tollas2

ELTE-s sikerek a Tollaslabda MEFOB-on!

2022. 11. 22.
Tollas2

Jó hangulat, kiváló mérkőzések jellemezték a november 19-20-án, Cegléden megrendezett tollaslabda MEFOB-ot, ahol szombaton a profik és az amatőrök között öt versenyszámban (női és férfi egyéni női és férfi páros, valamint vegyespáros) hirdettek győztest. Vasárnap pedig a csapatbajnokságot rendezték.

Népes mezőny gyűlt össze az igazolt férfi versenyzők küzdelmében, ugyanis tizenheten léptek pályára a végső győzelemért. Hat csoportban kezdődtek a küzdelmek, majd a legjobb 16 játékos folytathatta.

IMG 3341

A vegyespárosok között az öt induló körmérkőzést játszott, a harmadik az ELTE (Tárkány-Szücs Dóra, Zsembery Ármin) párosa lett.

Női egyéniben Valasek Vivien (BCE) és Horváth Loretta (ELTE) jutott a fináléba, amelyben izgalmas meccsen Horváth Loretta szerezte meg az aranyérmet, míg Márkus Molly a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A Horváth Loretta, Márkus Molly duó a női páros versenyben is megmérettette magát, ahol bronzérmet szereztek!

Tollas1

A vasárnapi csapatbajnoki küzdelmekben körmérkőzést játszott a négy induló öt csapata: a dobogó legfelső fokára a Pécsi Tudományegyetem csapata állhatott fel, míg a második és harmadik helyet az ELTE két csapata szerezte meg.

Forrás és részletes eredmények ITT.

Tollas5
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech