ELTE Freeriderz2

ELTE-s sikerek a Floorball Kupán

2019. 11. 18.
ELTE Freeriderz2

A november 9-10. közötti tornán két csapatunk is sikeresen képviselte egyetemünket

A Budapesti Egyetemi Főiskola Sportszövetség idén ősszel november 9-10. között szervezte meg a Floorball Kupát. A sportrendezvényre 15 csapat nevezett, melyből két csapat az ELTE-t és a BEAC-ot képviselte. Az „ELTEmetők” csapata versenytapasztalattal rendelkező játékosokból állt, míg az „ELTE Freeriderz” az amatőr és hobbi szintet képviselték.

Az ELTEmetők csapata szombaton a C csoportban 1 vereséggel, 1 döntetlennel és 2 győzelemmel került a rájátszásban a középső házba, melyet vasárnap 1 döntetlennel és 3 nyert meccsel meg is nyert. Az egyetemek csatájában a Corvinus csapatát sikerült legyőzniük (5-3), míg a Budapesti Műszaki Egyetem ellen szoros mérkőzésben döntetlent értek el (3-3).

ELTEmetők névsora:

  1. Gál Máté
  2. Babusa Karolina
  3. Németh Richárd
  4. Pádár Kitti
  5. Veres Dóra

Az ELTE Freeriderz csapat szombaton az A csoportban sajnálatos módon nem tudott pontot szerezni, ezáltal a rájátszásban az alsóházba került. Vasárnap viszont kiváló teljesítménnyel, rendkívüli csapatmunkával és élvezetes támadójátékkal, 1 döntetlennel és 2 győzelemmel csoportelső lett.

ELTE Freeriderz névsora:

  1. Albrecht Gábor
  2. Braun László
  3. Dávid Róbert
  4. Gali Márk
  5. Nagy Patrik
  6. Nora Vesztergom
  7. Matos Dávid
  8. Patacsi Bence
  9. Stipsicz Orsolya
  10. Őrhegyi István

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech