Felvettek cover2

ELTE-s gólyák! Sportoljatok a BEAC-ban!

2021. 07. 27.
Felvettek cover2

Gratulálunk a sikeres felvételitekhez, üdvözlünk benneteket az egyetemi életben! Csatlakozzatok Budapesti legnagyobb egyetemi sportklubjához!

Gratulálunk a sikeres felvételitekhez, üdvözlünk benneteket az egyetemi életben! Az ELTE sportegyesületeként 1898-ban alapított BEAC mindenkit vár, aki mozogni, edzeni, testileg-lelkileg felüdülni, esetleg versenyezni szeretne. Több mint 40 sportág közül választhattok, így biztosan megtaláljátok a kedvenc mozgásformát. Böngésszetek a klub megújult honlapján és váltsátok meg bérletetek online!

Délutáni edzéseinken és sporteseményeinken bárkit, akár külsős érdeklődőket is szívesen várunk, míg az ELTE hallgatói emellett a Neptunban, a választható testnevelés kurzusok közül is válogathatnak.

1. SPORTOLJATOK A BEAC-BAN! (BÁRKI CSATLAKOZHAT)

A BEAC délutáni edzésein bárki részt vehet, az órákat az ELTE sportösztöndíjas hallgatói, valamint a BEAC szakképzett edzői, oktatói tartják.

A sportág kiválasztásban segítséget nyújt a BEAC honlapja, ahol az edzésidőpontok, helyszínek és tagsági árak is megtalálhatók, a bérlet pedig online is megvásárolható egy rövid regisztrációt követően.

  • Csapatsportok: futsal, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda, vízilabda, cheerleading
  • Küzdősportok: box, brazil jiu-jitsu, goju-ryu karate, kick-box, muay thai, kung fu
  • Aerobik: alakformáló, dinamikus jóga, pilates, zumba, zsírégető edzés
  • Táncok: argentin tangó, hastánc, hip-hop, moderntánc
  • Erőnléti edzések: funkcionális köredzés, súlyzós erőedzés, súlyzós intervall edzés, TRX
  • Ütős sportok: asztalitenisz, tollaslabda
  • Egyéb sportok: air flow jóga, atlétika, ballansz tréning, darts, falmászás, füvészkerti jóga, jóga, kajak-kenu, konditerem, polefitness, sakk, spinning, talajakrobatika, tájfutás, természetjárás, triatlon (úszás, futás, kerékpár)
CP1 0344

2. SPORTOLJATOK KREDITÉRT! (CSAK ELTE HALLGATÓK)

Vegyetek fel kredites sport (választható testnevelés) kurzusokat a többi órához hasonlóan a Neptunon keresztül VTN kóddal. Összesen több mint 40 sportág közül választhattok, a hagyományos sportágak mellett olyan különlegességekkel is várunk, mint a csörgőlabda, a vívás, a hajózási ismeretek vagy akár a paraúszás. A sportági választékról és tudnivalókról további információt a www.beac.hu oldalon találtok.

Bővebb segédlet a kurzusok felvételéhez

CP1 6920 1920x1080

3. RENDEZVÉNYEK

Vegyítsétek az évközi sportprogramokon a mozgás örömét egy kis fesztiválhangulattal! Gólyatábori Sportnapok, ELTE Sport7, 5vös5km futóverseny, Kárpát-medencei Egyetemek Kupája, KEK Run futóverseny, Kari és Kollégiumi Sportnapok és még számos sportprogram az egész év folyamán.

Kispályás labdarúgó-bajnokságok: Gyűjtsétek össze a barátokat (6–8 fő) és nevezzetek szeptember közepéig. Hódítsátok meg a bajnokság királykategóriáját a legalsó osztályból indulva! Részletek a bajnokságokról: www.beacfoci.hu

CP1 8310 1

4. KAPCSOLAT

Ne maradjatok le a legfrissebb sporthírekről, válogassatok a sportágak közül, vegyétek meg online bérleteteket vagy a BEAC-os pólótokat a megújult www.beac.hu honlapon. Kövessétek a BEAC-ot a Facebook és Instagram oldalakon, ahol nyereményjátékokkal, sportos tartalmakkal és életmód tanácsokkal is várunk titeket!

További kérdés esetén nézzetek be a BEAC Irodába, ahol tájékoztatást kaphattok minden sportágról!
Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u.10./B 1. lépcsőfeljáró, 2. emelet
Telefon: 061–209–06–17
E-mail: [email protected]

Pano3 fenyfolt 1
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech