IMG 2391 1

ELTE Innovációs Központ és RK Stratégiai Iroda közös sportnap

2022. 06. 22.
IMG 2391 1

A BEAC sportpályázatának támogatásával az ELTE Innovációs Központ és a Rektori Kabinet Stratégiai Irodája közös sportnapot rendezhetett az ELTE Vízisporttelepén június 8-án.

Nagy örömmel és várakozással pályáztunk az ELTE Vízisporttelepén rendezendő közös csapatépítésre, melyre 2022. június 8-án került sor.

Az időjárás is kegyes volt hozzánk. Bár aznap reggel 9 óráig esett az eső, azt követően délután 4 óráig gyönyörű nyári nap volt. A következő zápor csak 4 óra után érkezett.

A csapat tagjainak jelentős része az ELTE Innovációs Központ, illetve az RK Stratégiai Iroda új kollégái közül került ki, ezért a rendezvény jó alkalomnak bizonyult, hogy kötetlenül megismerkedhessünk egymással.

IMG 2290

A nap egy irodán kívüli megbeszéléssel indult a Vízisporttelepen, majd utána együtt kezdtünk bele a bográcsos indiai lecsó elkészítésébe. A közös főzés jó hangulatban telt.

IMG 2297

Közben több csoportban igénybe vettük a BEAC által biztosított SUP oktatást, illetve több túrakenuval elindultak a csapatok.

IMG 2315

A nap zárásaként, beszélgettünk, társasjátékokat játszottunk. Mindenki jól érezte magát, így nem törődve a viharral, a sátrak védelmében csak kora este zártuk rendezvényünket.

Köszönjük a BEAC-nak a Vízisporttelep szolgáltatásait és a pályázati lehetőséget. A jövőben is szívesen veszünk részt hasonló rendezvényen!

IMG 2391 1
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech