Bn sport

ELTE-BEAC sportnap a Budaörsi Napokon!

2014. 04. 17.
Bn sport

„Sportolj BN!” szlogennel április utolsó napjaiban az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumának egyik legnagyobb hallgatói rendezvényére kerül sor. A Budaörsi Napok, idén sem marad sport nélkül.

Április 28-án az ELTE-BEAC sportágai beköltöznek egy napra a Dayka Gábor utcában. Az ELTE-BEAC edzői, a Decathlon és a Burn támogatásával látványos és változatos programokkal várják a kollégium több mint ezer lakóját.

BN plakátProgram 18:00-21:00-ig:

  • „Használd a tested, a gépek helyett”: kettlebell, TRX lányoknak és fiúknak egyaránt
  • „Mozogni boldogság, bemutatkozik az ELTE-BEAC Aerobik”: zsírégető, alakformáló, intervall edzések, hastánc és verseny aerobik bemutatók
  • „Vedd fel a kesztyűt”: küzdősportok a KCSSK-ban, muay thai, brazil jiujitsu és a Vona Boxing Team jóvoltából bemutatkozik az ökölvívás is.
  • Dunai Regatta hetében ki lehet próbálni szárazföldön az evezést, az evezős ergométerrel.

További lehetőségek: X-box, trambulin, ELTE-BEAC sátor, ahol segítünk mindenkinek kiválasztani, egyénre szabottan a legmegfelelőbb sportágat, Decathlon bemutatók, óriás twister, rekeszmászás.

sportpontprogramA BN Sportnap a Sportpont Program egyik állomása, része az országos rendezvény sorozatnak. A sportnapon regisztrálók sportpontokat gyűjthetnek, melyeket sportos ajándékokra tudnak beváltani ill. versenyre kelhetnek az EFOTT jegyekért, további fődíjakért. Részletek a www.sportpont.hu oldalon találhatóak.

BN TÁMOGATÓK beac_huRészletek, bővebb információ az esemény FB oldalán: BN Sportnap

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech