WP 000930

Elő a stoplisokkal csajok, indul a női nagypályás foci!

2014. 04. 17.
WP 000930

Április végén a BEAC újonnan alakuló női nagypályás focicsapata toborzó edzést szervez a gárdához csatlakozni kívánó, elsősorban egyetemista hallgatóknak a Bogdánfy utcai műfüves pályáin.

Szoktál focizini és úgy gondolod versenyhelyzetben is megállnád a helyed? Szeretnél egy egyetemi csapatban játszani? Vár téged az alakuló női nagypályás focicsapat! Itt a remek lehetőség, hogy megtanuld azokat a cseleket, amelyeket a tv-ben látsz a legnagyobbaktól és, hogy a meccsen az őrületbe kergesd vele az ellenfelet, emellett fejlesztheted az erőnlétedet, igazi sportolóvá válhatsz! Nem elvárás a focista múlt, csak átlagos kondícióra, lelkesedésre, a sport és a labda szeretetére van szükség.

toborzósA BEAC újonnan alakuló női nagypályás focicsapata toborzó edzést szervez a gárdához csatlakozni kívánó, elsősorban egyetemista hallgatóknak az ELTE-BEAC Bogdánfy utcai műfüves pályáin. Remek lehetőség mindenki számára, hogy ELTE-sként és fociszeretőként egy igazán nagy múltú, összetartó társaság részévé váljon.

Bővebb információ és jelentkezés:

Mészáros Csaba: [email protected]; 0670/250-38-69

Facebook-oldal: BEAC Női foci

Honlap: BEAC Női foci

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech