20131213 ejszakai sport 142 1

Egyetlen gól döntött a III. ELTE Alumni Kupa sorsáról!

2013. 12. 17.
20131213 ejszakai sport 142 1

A Berugosz FC és az FC Laby együttese is veretlenül vívta meg mérkőzéseit az Éjszakai Sport idejében a BEAC műfüves pályáin rendezett tornán, az első hely sorsáról a hármas döntő harmadik tagja, a Folk Boys döntött.

A Jogász, a Bölcsész és a Lágymányosi Bajnokság, valamint a régebbi egyetemi bajnokságok együttesei mérkőztek meg a sportéjszakával egy időben megrendezett focitornán. A szervezők a 12 nevező együttest négyes csoportokba sorolta be: a csoportgyőztesek a hármas döntőben folytatták, míg a csoportmásodikak a 4-6. helyezését játszottak kiélezett meccseket.

A Berugosz FC és az FC Lady könnyedén, míg a Folk Boys "olaszos, kiszenvedős" 1-0-s győzelmekkel nyerte saját kvartettjét, és ez a tendencia a hármas döntőben is megmaradt. A két százszázalékos mérleggel rendelkező együttes mérkőzése döntetlennel ért véget, így a mérleg nyelvének a Folk Boys ellen elért eredményeik bizonyultak. Ebben a Berugosz együttese bizonyult jobbnak, de mindösszesen egyetlen találattal.

A torna legjobb játékosa az Berugosz FC csapatának vezéregyénisége, Kinde Csaba lett, míg a torna legjobb kapusa címet az 5 meccsén mindösszesen 7 gólt kapó Lukuc Balázs (FC Laby) kapta.

kupasorsolás

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech