Aerobik jotekonysag2 index

Edzőruhák jótékonysági gyűjtése a BEAC Aerobikkal!

2019. 10. 30.
Aerobik jotekonysag2 index

Hozd el a használt, de jó állapotú edzőruháidat a december 9-én 19:00 órakor kezdődő kardio-alakforma edzésünkre, és ajánld fel őket jótékony célra.

Közeleg a karácsony, a BEAC Aerobik Szakosztálya pedig szeretné megszépíteni az adventi időszakot egy jótékonysági gyűjtéssel. A fogyatékossággal élőket segítő SUHANJ! Alapítvány rendszeresen szervez jótékonysági vásárokat, ahol sporteszközök, sportruhák találhatnak gazdára.

Hozd el a használt, de jó állapotú edzőruháidat a december 9-én 19:00 órakor kezdődő kardio-alakforma edzésünkre, ajánld fel őket jótékony célra, majd pörögjünk közösen egy nagyot Terézzel! A BEAC csarnokának 4. pályáján megrendezésre kerülő eseményre és edzésre a belépés INGYENES!

A SUHANJ! önkéntesei adománygyűjtő bolhapiacos rendszerben értékesítik majd a ruhákat, és a bevételből a SUHANJ Alapítvány még több látássérült, kerekesszékes és értelmi sérült társunkkal oszthatja meg a mozgás örömét!

Itt az alkalom, hogy az általad már nem használt, de mások számára még sok értékes pillanatot tartogató eszközöddel, ruháddal egy jó ügyet szolgálj! Mutassuk meg együtt, hogy milyen összefogásra képes a BEAC Aerobik csapata!

MILYEN ESZKÖZÖKET VÁRUNK?

Edzőcipőket, sportruhákat, sporteszközöket, esőkabátokat, kompressziós eszközöket, sporttáskákat, fülhallgatókat, fejpántokat, csősálakat, kesztyűket, rövidnadrágokat stb.

Bármilyen sporteszköznek örülünk, ami még jó állapotban van, értékkel bír. Mindössze arra kérünk, csak olyan holmikat ajánlj fel a célra, amiket még Te is szívesen használnál, ha egy másik sportolótól jutnál hozzájuk. Kérlek ne hozz eseménypólókat, aláöltözéket és alsóneműket, ételeket és italokat.

A termékeket higiénikus állapotban, tisztán és praktikusan egyesével csomagolva hozd magaddal! Extra piros pont, ha az eredeti csomagolásuk, netán a garancialevelük is rendelkezésre áll.

Válogatásra fel! Keresd elő elfekvőben lévő cuccaidat! Minden segítséget előre is köszönünk!

Ha esetleg a december 9-i edzésen nem tudnál részt venni, de szívesen adakoznál, a BEAC Irodában (1117 Bogdánfy u. 10/B, 1. lépcsőház, 2. emelet) nyitva tartási időben (H-P 8:30-16:30) le tudod adni felajánlásodat.

Legyen szép karácsonyunk és tegyük másokét is azzá!

#tegyünkérte #beacaerobik #SUHANJ #erőtadunk #beac1898

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech