Daniaron

Dani Áron remekelt az U23-as atlétikai Eb-n!

2013. 07. 19.
Daniaron

Az ELTE-BEAC futója egyéni legjobbjával került a döntőbe, ahol a kilencedik helyen végzett.

Dani Áron, az ELTE-BEAC sportolója nagyszerű eredményt ért el a finnországi Tamperében megrendezésre került U23-as atlétikai Európa-bajnokságon. Egyesületünk kiemelkedően tehetséges versenyezője 3000 méteres akadályfutásban egyéni legjobbjával került a döntőbe, ahol végül a kilencedik helyen végzett.

"Ezen a futáson szerintem érződött, hogy ez életem első nagyobb világversenye, vagy ha úgy tetszik, első nagyobb akadályversenye. Inkább csak egy amolyan kóstoló volt számomra, amin feszegethettem a jelenlegi határaimat. Óriási egyéni csúcsot futottam, de még ebben is van több, ha pedig arra gondolok, hogy milyen edzésmennyiségből sikerült elérni ezt a 9. helyet, és hogy eleinte ki sem akartak hozni a versenyre, továbbá hogy a mezőnyből rajtam kívül még heten (!) futottak egyéni csúcsot vagy idei legjobbat (ez kiugróan magas szám), akkor teljes az eufória!" – mondta el egyesületünk futója.

Áron sikere jól tükrözi az ELTE-BEAC Atlétika szakosztályában folytatott minőségi munkát, illetve edzője, Szabó Imre kiváló szakmai felkészültségét.

Sportolónk részletes beszámolója a versenyről a linkre kattintva érhető el!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech