Daniaron

Dani Áron remekelt az U23-as atlétikai Eb-n!

2013. 07. 19.
Daniaron

Az ELTE-BEAC futója egyéni legjobbjával került a döntőbe, ahol a kilencedik helyen végzett.

Dani Áron, az ELTE-BEAC sportolója nagyszerű eredményt ért el a finnországi Tamperében megrendezésre került U23-as atlétikai Európa-bajnokságon. Egyesületünk kiemelkedően tehetséges versenyezője 3000 méteres akadályfutásban egyéni legjobbjával került a döntőbe, ahol végül a kilencedik helyen végzett.

"Ezen a futáson szerintem érződött, hogy ez életem első nagyobb világversenye, vagy ha úgy tetszik, első nagyobb akadályversenye. Inkább csak egy amolyan kóstoló volt számomra, amin feszegethettem a jelenlegi határaimat. Óriási egyéni csúcsot futottam, de még ebben is van több, ha pedig arra gondolok, hogy milyen edzésmennyiségből sikerült elérni ezt a 9. helyet, és hogy eleinte ki sem akartak hozni a versenyre, továbbá hogy a mezőnyből rajtam kívül még heten (!) futottak egyéni csúcsot vagy idei legjobbat (ez kiugróan magas szám), akkor teljes az eufória!" – mondta el egyesületünk futója.

Áron sikere jól tükrözi az ELTE-BEAC Atlétika szakosztályában folytatott minőségi munkát, illetve edzője, Szabó Imre kiváló szakmai felkészültségét.

Sportolónk részletes beszámolója a versenyről a linkre kattintva érhető el!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech