CP1 7263

Csatlakozz az ELTE kollégiumi futóklubjaihoz

2022. 03. 22.
CP1 7263

Szívesen futnál a kolis szobatársaddal, barátaiddal? Évek óta szeretnél elkezdeni rendszeresen futni? Vagy jól jönne egy kis extra motiváció a futásaidhoz? Csatlakozz a március 29-én induló ELTE kollégiumi futóklubokhoz!

Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság támogatásával a budai és pesti futóedzéseken való részvétel minden ELTE kollégista számára INGYENES!

Miért jó?

A futóklubhoz csatlakozás garantáltan motivációt ad, hogy a futást beépítsd a heti mozgásodba. A jó hangulatú közösségi sport, a közös küzdelem jó élményeket fog adni, miközben futó képességeid is fejlődni fognak.
A futások kiváló lehetőséget biztosítanak a szabadtéri mozgásra. Egyre jobb idő lesz, fontos, hogy töltsünk időt a természetben is az egyetem, a munkahely, és a kollégium falain kívül.

Hol és mikor?

ELTE kollégiumi futóklub - BUDA

Keddenként 18:30-tól Szabó Vivivel, a KCSSK-ból indul a budai futóklub

Az edzésre szeretettel várunk minden ELTE-s kollégistát, legyen kezdő vagy akár haladó a futásban. Az edzéseket a KCSSK-ban kezdjük bemelegítéssel, innen indulunk és ide érkezünk vissza. Ha másik kollégiumból jössz, csomagmegőrzésre itt lesz lehetőséged. Az edzések könnyű futásokat, futóiskolás gyakorlatokat, résztávos és dombon futásokat is magukba foglalnak, hogy ne csak az állóképességed, hanem a tempód és a koordinációd is fejlődjön. A futóedzések típusától függően a város különböző útvonalain surranunk végig vagy a Bikás parkban leszünk.

Első alkalom időpontja: 2022. március. 29. 18.30-19.30

Az edzéseket Szabó Vivien tartja, aki az ELTE PPK Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szak végzős hallgatója. Emellett a BEAC Aerobik edzője, gerinctréning oktatója és hobbi futó. 5 évvel ezelőtt számára is a közösségi futások és futóedzések hozták meg a kedvét a futáshoz és azóta is fontos része a mindennapjainak.

Jelentkezés és részletek a Facebook-csoportban.

Koli futoklub

ELTE kollégiumi futóklub - PEST

Keddenként 18:30-tól Borosnyay Virággal és Hegedűs Lorettával, az ADK-ból indul a pesti futóklub

Az edzésre szeretettel várunk minden ELTE-s kollégistát, legyen kezdő vagy akár haladó a futásban. Az edzéseket az ADK-ban kezdjük bemelegítéssel, innen indulunk és ide érkezünk vissza. Ha másik kollégiumból jössz, csomagmegőrzésre itt lesz lehetőséged. Az edzések könnyű futásokat, futóiskolás gyakorlatokat, fartlek és résztávos futásokat is magukba foglalnak, hogy ne csak az állóképességed, hanem a tempód és a koordinációd is fejlődjön. A futóedzéseket a Városligetben tartjuk, a távot és a tempót a csapathoz igazítjuk.

Első alkalom időpontja: 2022. március. 29. 18.30-19.30

A hónap során 2 edzést Borosnyay Virág tart, friss diplomás testnevelő tanár és triatlon edző. A BEAC triatlon szakosztályának sportolója és edzője, több szinten tart futó edzéseket a szakosztály tagjainak és ELTE-s hallgatóknak.

Minden második héten Hegedűs Loretta tartja az edzést, aki a BEAC Aerobik szakosztály aerobik edzője immár a 4. éve. Több helyszínen tart aerobik, pilates és gerinctréning órákat. Évek óta rendszeresen fut, másfél évig atletizált.

Jelentkezés és részletek a Facebook-csoportban.

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech