DSC 3184

Csatlakozz a BEAC első SUP túráihoz

2021. 09. 01.
DSC 3184

Szeptember 18-án és október 1-én Horváth Noémi és Kaltencker Dániel vezetésével megrendezésre kerülnek a BEAC első SUP túrái.

Tudnivalók az első túráról:

Helyszín: ELTE Vízitelep (1237 Budapest, Vízisport u. 48.)

Időpont: 2021. október 1.- pénteken, 11.00-15.30 között

Résztvevők: ELTE diákjai, illetve külsős jelentkezők

Túra felépítése:

Bemelegítés szárazföldön:

Bemelegítés vízen:

A túra fő része:

  • időtartam: 2,5 óra – 3 óra között
  • cél: a táv teljesítése, ami a csapat összetételétől függően 13-16 km, pihenők beépítésével (több kisebb és a fordulónál egy nagyobb),

Nyújtás

Összesen: kb. 3,5- 4 óra.

DSC 3159

Jelentkezés/ részvételi díj: 8.000 Ft, amelyet a BEAC webshopjában tudsz megvásárolni (ez egyben a jelentkezés is). A túra díja tartalmazza az eszközök bérleti díját (deszka, lapát, mellény) és az edzés díját is.

A túrán saját eszközökkel is lehetséges a részvétel, ennek ára 5.000 Ft.

Amit hozz magaddal: jó kedvet, réteges sportos öltözetet és inni és- harapnivalót. Egy vízhatlan zsákban ezek szállításában segítünk.

Mit ne hozz magaddal: amit féltesz, hogy vizes lesz. Átöltözési lehetőség biztosított és a túra ideje alatt az öltözők zárva tartásáról is gondoskodunk.

Igény szerint angol nyelvű kommunikáció is biztosított.

Az edzőkről:

Horváth Noémi

"16 éven keresztül versenyeztem nemzetközi szinten sprint és maratoni kajakozásban, ahol Európa-bajnoki arany- és világbajnoki ezüstéremig jutottam. A SUP sportággal 2017-ben ismerkedtem meg és azonnal beleszerettem. Köszönhetően a kajakos múltamnak nagyon gyorsan fejlődtem, ami még jobban motivált. 2019-ben már részt vehettem a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség által rendezett világbajnokságon, Kínában, ahonnan egy aranyéremmel tértem haza. Többszörös magyar bajnok vagyok, rendszeres résztvevője hazai és külföldi SUP versenyeknek. A víz és a sport szeretete meghatározó az életemben és ezt szeretném minél több embernek átadni, akár túráról, akár edzésről van szó."

Kaltencker Dániel

"Önmeghatározásomat egyébként is úgy szoktam kezdeni, hogy kenus vagyok. Ebben – így munka mellett – van némi jóindulat is, mivel manapság elégedett vagyok a heti 2 edzéssel; a korábbi napi 2 edzés helyett, de ez az életem egyik stabil pontja. Sportolóként magyar bajnoknak és válogatottnak mondhattam magam. A SUP -ra sokféle képen lehet tekinteni: egyik ilyen, hogy az egyes kenu szabadidős változata. De ez mit sem számít, mivel bárhogy is tekintünk rá az biztos, hogy népszerűségének okai mögött ott van az a fantasztikus érzés, ami a vízen, jó környezetben, egy deszkán evezve eltölti az embert. És ennél nem is kell több."

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech