Ppk2

Családi- és Sportnap az ELTE PPK-n

2022. 10. 19.
Ppk2

A BEAC sportpályázatának köszönhetően az ELTE PPK hosszú kihagyás után idén szeptember 10-én újra megrendezhette hagyományos Családi- és Sportnapját az ELTE Vízisporttelepén.

A szervezők már a reggeli órákban megkezdték a programok előkészítését a HÖK Animátori Kör tagjaival együtt, így mire az első vendégek megérkeztek, szépen előkészített sporteszközök, kézműves kellékek, játékok várták őket a helyszínen.

Az időjárás több arcát is megmutatta a nap folyamán: míg reggel az eső és a hűvös idő okozott némi izgalmat a szervező csapat és a korán érkezők körében, a későbbiekben verőfényes napsütésben élvezhettük a természet és a vízpart szépségét.

Ppk1

Az esemény főszakácsa idén Szilágyi Zsuzsa, a Kommunikációs Iroda vezetője volt, az ő irányítása mellett vette kezdetét a közös ebéd előkészítése: bográcsban gulyást főztünk, a vegetáriánusok számára pedig saláta készült. A lelkes kollégáknak hála a finom ebéd mellé házisütemények és rágcsálni valók is várták a vendégeket.

Ppk3


A legkisebbek a nap folyamán gyermekprogramokon vehettek részt, ahol a hagyományos színezők mellett tojástartóból kishajót, papírból állatfigurákat készíthettek, és tetoválást is választhattak maguknak. A kézműveskedés mellett óriásbuborék-fújók, trambulin és célbadobás várta még az apróságokat. A felnőttek és a nagyobb gyerekek eközben változatos sportokat, mini pingpongot, íjászkodást, tollaslabdát próbálhattak ki, illetve a délelőtt folyamán jóga, és a BEAC oktatója által irányított kajakozás, kenuzás is a sportolni vágyók rendelkezésére állt. A családi napot végül a közös ebéd elfogyasztása és kötetlen beszélgetés zárta.

DSC 6589

A rendezvény kiváló hangulatban, mintegy negyven ELTE-s munkatárs és családtag részvételével zajlott.

Köszönjük a BEAC-nak, hogy ebben az évben is lehetővé tette számunkra a sporttelep és az ott található sporteszközök használatát.

Ppk4
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech