ELTE Cheer éremeső Győrben – III. Santa’s Cheer Cup

December 2-án került megrendezésre a III. Santa’s Cheer Cup nemzetközi verseny Győrben, amely beszámít a European Cheer League pontszerző versenysorozatába is! A megmérettetésen az ELTE és a BEAC sportolói 10 kategóriában 12 versenyszámmal képviselték az egyesületet.

A BEAC színeiben versenyző MOFI Diamonds ezüstérmet szerzett, míg a MOFI Tiny és Mini Dance csoportjai a dobogó legfelső fokára állhattak saját kategóriáikban.

Bakó Patrícia és Vágvölgyi Viktória Tini és Mini egyéni kategóriákban szintén aranyérmet szereztek, míg Pék-Molnár Lilien éppen csak lemaradva a dobogóról 4. helyen zárta a verseny.

Senior Dance kategóriában az ELTE Cheer Dance Team vadonatúj koreográfiájával megszerezte a győzelmet, valamint a csapat tagjai Lotti és Fanni páros kategóriában szintén aranyérmemmel a nyakukban térhettek haza.

Senior All Girl Group Stunt kategóriában a Wolves Black egy hibátlan gyakorlattal 4. helyen végzett, míg az ELTE Phantoms egy kiemelkedő pontszámmal meggyerte a versenyt. Első versenyén ezüst éremmel zárt az ELTE Prohibidado Senior Coed Group Stunt Level 5 kategóriában.

Az ELTE Coed Team másfél év után tért vissza Premier kategóriába és egy fantasztikus koreográfiával szintén aranyérmet szerzett.

Gratulálunk a sportolóknak és edzőinknek a kiemelkedő munkához!

GALÉRIA

A verseny gyakorlatok videói elérhetők facebook oldalainkon:

ELTE Cheer Dance Team

ELTE Cheer Team