Labda

Célba értek az első labdák az ovisoknak

2017. 01. 12.
Labda

Hoffmann Tamás újbudai polgármester és Molnár László alpolgámester jelenlétében adták át női kosárlabdázóink a “Hozz egy labdát az ovisoknak” kezdeményezés keretében összegyűlt labdák első csomagját a Dél-Kelenföldi Óvodában.

Hoffmann Tamás újbudai polgármester és Molnár László alpolgámester jelenlétében adták át lányaink a “Hozz egy labdát az ovisoknak” kezdeményezés keretében összegyűlt labdák első csomagját tegnap délelőtt a Dél-Kelendföldi Óvodában. Az összegyűlt több mint kétszáz labdát összesen 8 telephelyi óvodába juttatjuk el a következő két hétben.

December elején hirdettük meg jótékonysági akciónkat, melynek keretében arra kértük közönségünket, hogy az MTK Budapest ellen vívott mérkőzésre mindenki hozzon magával egy labdát, és a félidőben dobja be azt a pályára. Felhívásunkhoz sokan csatlakoztak, több mint kétszáz labda gyűlt így össze, melyeket az újbudai önkormányzattal egyeztetve a kerület 8 óvodai telephelyére juttatunk el. Az első labdákat tegnap délelőtt a Dél-Kelenföldi Óvodában adtuk át, ahová Újbuda polgármestere, Hoffmann Tamás is kilátogatott. Elmondta, az önkormányzat nagyon örül az ilyen jellegű kezdeményezéseknek, hiszen fontos, hogy a gyerekek minél többet mozogjanak, sportoljanak és már kicsi koruktól az életük részévé váljon a rendszeres testmozgás. Technikai vezetőnk, Sándor Ádám arra bíztatta az átadón jelen lévő nagycsoportosokat, hogy játszanak sokat, labdázzanak és ha már eléggé ügyesek, a lányokat várják a BEAC-ban, a fiúkat pedig a MAFC-ban kosarazni.

laszti

Az átadó főszereplői természetesen a nagycsoportosok és csapatunk lányai voltak. A gyerekek lelkesen vették birtokba az új labdákat, Süle Kriszti, Suppán Anna és László Boróka pedig ötletes, kreatív játékokat találtak ki nekik – így nem is csoda, hogy a gyerekek közel háromnegyed órányi játék után is alig akarták elengedni játékosainkat. A lányoknak pedig tartalékolni kell energiáikat, ma délelőtt már Albertfalván várták őket a gyerekek, ahol hasonlóan jó hangulatban zajlott a labdaátadó.

Videó a labdaátadásról

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech