2

Beszámoló a 2019-es csapatfotó nyereményjáték győzteseinek tollából

2020. 09. 23.
2

A BEAC 2019-es tanévkezdő sportkampányának csapatfotó nyereményjátékát az ELTE- PPK Nicolaus Cage fantázianevet viselő piros csapata nyerte! Fotójuk 1523 szavazattal érdemelte ki a győzelmet egy igen szoros versenyben, melynek a fődíja egy BEAC-os sportnap volt az ELTE Vízisporttelepen.

Több, mint 10.000 szavazat érkezett arra a 64 fotóra, melyek a BEAC 2019-es csapatfotó nyereményjátékában vettek részt. A fődíjat az ELTE PPK piros csapata nyerte el több mint 1500 lájkkal. Bár a nyeremény "átvétele" elhúzódott, a csapat végül egy fantasztikus napot tölthetett el az ELTE Vízisporttelepén. Az alábbiakban Kállai Róbert csapatvezető beszámolóját olvashatjátok.

"Az előző évhez hasonlóan az ELTE 2019-es gólyatáborainak likegyűjtő versenyén nagy szerencsémre újra a győztes csapat csoportvezetője lehettem. Ez egyet jelentett azzal, hogy újból lehetőségünk nyílt eltölteni 5 órát egy választott napon az ELTE Vízisporttelepén, Soroksáron. A választásunk egy augusztus végi napra esett.

Lájknyeremény

A tavalyi évvel ellentétben idén harapnivalóval is készültünk: előre vásároltunk egy jókora adag krumplit, kolbászt, virslit és egyéb nyalánkságokat, hogy összeüssük a tábortüzek ökörérvényű magyar klasszikusát, a paprikás krumplit. Ehhez nagylelkűen biztosított számunkra a telep szélvédett tűzrakóhelyet, tűzifát, illetve egy igen csinos bográcsot.

Amint megérkeztünk a helyszínre neki is vágtunk az étel előkészítésének, ami nagyon kellemes hangulatban telt. Felelevenítettük a gólyatábor zenéjét, és más örökzöldeket, miközben mindannyian fáradtságot nem ismerve szeleteltük a kolbászt, pucoltuk a krumplit, karikáztuk a virslit, valamint kockáztuk hagymát. Nagyon kellemes készülődés volt ez. Miután az első fellelt online recept utasításait többé-kevésbé követve, de mégis kissé random sorrendben mindent belevertünk a bográcsba, nagyjából 30 perc alatt el is készült az ételköltemény, amit jóízűen megettünk, mint a jó testvérek.

3

Ezt követően - egy rövid ejtőzés után – elkötöttük azokat a kenukat, amelyeket kölcsönkaptunk a sportnap idejére, és kimentünk a nyílt vízre mókázni. Ez nagyjából azt jelentette, hogy egy maximum 300 méteres kör megtétele alatt fröcsköltük és beborítottuk a vízbe egymást, valamint iszapcsatáztunk.

Visszatérve, rövid száradós szekció után elkezdtünk harcipuszizni a rendelkezésünkre bocsájtott hatalmas füves területen. Egyébként ez minden túlzás nélkül a világ legjobb csapatépítő játéka. Ezt befejezve elmosogattunk mindent, összeszedtük a szemetet magunk után, és búcsút intettünk a gondnok hölgynek és ennek a remek napnak."

4
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech