123

BEAC Tisztújító Küldöttgyűlés meghívó

2021. 11. 10.
123

A 123 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club november 29-én rendezi tisztújító küldöttgyűlését, amely egyben az "Én is BEACOS vagyok" c. interjúkötet ünnepélyes bemutatója.

Az ülés dátuma: 2021. november 29.-én 16:30 óra

A küldöttgyűlés helye: 1088 Budapest, Múzeum krt. 4-6. ELTE BTK, A-épület kari tanácsterem

A megnyitó részeként kerül bemutatásra az "Én is BEACOS vagyok" c. interjúkötet. Az EMMI Sportért Felelős Államtitkársága támogatásával az MSÚSZ Nagy Béla Programjának keretében megvalósult kötetben a BEAC-hoz kötődő ikonikus közszereplőket, sportolókat szólaltattunk meg. Többek között Korniss Péter, Kossuth-díjas és Pulitzer-emlékdíjas fotográfus, Balogh Judit „Bubu” 223-szoros válogatott kosárlabdázó, és Hámori Jenő, a BEAC olimpiai bajnok vívója is mesélt a klubban eltöltött, meghatározó éveiről. A 11 korábbi sportolónkkal készült, hiánypótló interjúsorozat a BEAC történetének több mint 70 évét mutatja be személyes történeteken keresztül.

Borito v7

A küldöttgyűlés tervezett napirendje:

Megnyitó

  • Köszöntők
  • A könyvben szereplők laudációja
  • Kávészünet és dedikálási lehetőség a szereplőkkel

1. Mandátumvizsgáló és Szavazatszámláló Bizottság, küldöttgyűlési tisztségviselők megválasztása

2. Az elnökség négy éves (2017-2021) tevékenységéről szóló beszámolója (a napirendhez kapcsolódó beszámolót a későbbiekben küldjük meg)

3. A felügyelőbizottság négy éves (2017-2021) tevékenységéről szóló beszámolója (a napirendhez kapcsolódó anyagot a későbbiekben küldjük meg)

4. Tisztségviselők megválasztása (elnökségi- és felügyelőbizottsági tagok)

5. Egyebek

A tagok egyharmada és az egyesület szervei a napirend kiegészítését a küldöttgyűlést megelőző 3. napig írásban kérhetik az elnökségtől, az indok megjelölésével.

A küldöttgyűlés akkor határozatképes, ha a küldöttek több mint fele jelen van. A küldöttgyűlésen minden küldött egy szavazattal rendelkezik.

Kérjük a Tisztelt Küldötteket, hogy a küldöttgyűlést személyes jelenlétükkel megtisztelni szíveskedjenek! A küldöttek szavazati jogukat csak személyesen gyakorolhatják, meghatalmazott kijelölésére nincsen mód, azonban a nemzetközi koronavírus járványra és valamennyi embertársunkra tekintettel kérjük, hogy csak egészségesen jelenjenek meg a küldöttgyűlésen! Maszk viselése az ELTE épületeiben kötelező!

Amennyiben a küldöttgyűlés határozatképtelennek bizonyul, úgy a megismételt küldöttgyűlést a BEAC Alapszabálya szerint ugyanezen a helyen és napon, azonos napirend mellett, azonos módon, 17:00 órakor tartjuk meg. A megismételt küldöttgyűlés az eredeti napirendbe felvett kérdésekben a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes.

A tisztújító küldöttgyűlésre az ELTE rektora, kancellárja, EHÖK elnöke, az EMMI sportért felelős államtitkára, az ITM felsőoktatásért felelős államtitkára, az MRK, a HÖOK, a MEFS, a MOB, az MPB, az NVESZ, a SOSZ és az MSÚSZ elnöke is meghívást kapott.

A tisztújítást követően minden résztvevőt szeretettel várunk egy állófogadásra.

MEGHÍVÓ

Küldöttbejelentő lista

Tájékoztató

BEAC szakosztályi taglétszám kimutatás

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech