1

BEAC Sportpályázat 2016-ban is!

2016. 02. 26.
1

Április 30-ig nyújthatod be elektronikusan pályázatodat hallgatói és oktatói szabadidős és sportprogramok szervezésére. A teljes pályázati kiírás és űrlap letölthető a cikk folytatásában!

Vízi sportnapok, túrák és tanár-diák mérkőzések szervezésére hirdet pályázatot az Eötvös Loránd Tudományegyetem sportegyesülete, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club, azaz a BEAC a 2015/16-os tanév, tavaszi félévére. A pályázat célja, hogy forrást biztosítson az ELTE kari, intézeti dolgozói, hallgatói számára szabadidős és sportprogramok megszervezésre.

A pályázat keretében tudományos diákköri, intézeti, tanszéki sportnapokra, tanár-diák mérkőzésekre és egyéb szabadidős programokra lehet pályázni, melyek az ELTE sporttelepein, az ELTE-BEAC szervezésében valósulnak meg.

A pályázatban kiírásában együttműködő partner az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, az ELTE Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete és az ELTE SPORT Kft.

A teljes pályázati kiírást és az űrlapot itt olvashatod:

Pályázati kiírás

Nevezési űrlap

Néhány korábbi nyertes tanszék élménybeszámolója:

Immunológusok sportos napja a Vízisporttelepen!

Evezőt ragadtak a történetírók a soroksári Vízitelepen

Idén is focicsukát húztak a fizikások a KCCSK műfüves pályáján!

Információs rendszerek tanszéki csapatépítés

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech